Odense-drengene fra Vkation var fredag aften i fare for at ryge ud af X Factor. Selvom det er anden gang, at de måtte synge igen, gik drengene videre i programmet.

De fynske fætre Victor Vedel Kruse og William Vedel Kristensen fra Vkation var for anden gang i farezonen i X Factor. De optrådte i første omgang med "Feel it Coming" af The Weeknd, men det var åbenbart ikke nok til at overbevise seerne om at stemme på dem.

Vkation måtte derfor synge en ekstra gang ligesom Samanta, som heller ikke fik nok stemmer til at gå direkte videre i programmet.

Da Thomas Blachman var den eneste dommer, som ikke havde en deltager i farezonen, var det ham, der endte med at vælge, hvilken af de to kunstnere, som skulle sendes hjem.

Da begge deltagere tidligere har været i farezonen, måtte Blachman spørge sig selv.

- Hvem ville jeg købe en plade med?

- Man streamer kun i dag, tilføjede den anden dommer Remee hurtigt. Men det overbeviste ikke Blachman, som sendte Remees deltager Samanta hjem og lod de fynske Vkation gå videre.

Om det havde noget at gøre med, at de odenseanske drenge i anden omgang blandt andet sang "vi kæmper for at overleve", en del af sangen "Overleve" med Ukendt Kunstner, vides ikke. Men at drengene valgte at synge på dansk fremfor engelsk, blev rost af dommerpanelet.

  • Af: