Hypnotisør tiltalt for blotteri


Hypnotisør tiltalt for blotteri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landskendt hypnotisør blottede sig for kvinde efter hypnoseseance i Odense. Han nægter sig skyldig.

ODENSE: Hun ville blot have en hypnosebehandling der skulle hjælpe hende med at tabe sig, men for en midaldrende fynsk kvinde blev et besøg på en landskendt hypnotisørs hotelværelse på et hotel i Odense i februar 2006 alt andet end en rar oplevelse.

- Jeg var i trance men opdagede pludselig, at han stod ved mig, kun iført en sort t-shirt og med sit blottede erigerede lem tæt på mit hovede, sagde den stadigt noget chokerede kvinde, da den følsomme sag i går blev oprullet i byretten i Odense.

Allerede ved sagens indledning gjorde hypnotisørens advokat Preben Kønig hvad han kunne, for at smide Stiftstidende ud fra retssalen, men byretsdommer Rasmus Dam nøjedes med at nedlægge et navneforbud, så længe sagen kører.

For der står meget på spil for den yngre hypnotisør, der gennem en årrække har bygget en større hypnotisørvirksomhed op herhjemme.

- Min klient er meget kendt i offentligheden gennem optrædender på landsdækkende tv og med interview i flere forskellige blade. Og den her sag kan være ødelæggende for det, han har bygget op, sagde Preben Kønig, der flere gange under sagen ikke lagde skjul på, at han mener sagen mod klienten er bestilt arbejde fra en tidligere kompagnons side.

Kvinden der blev udsat for krænkelsen på hotelværelset havde tidligere uddannet sig hypnotisør på hypnotisørens egen skole, hvor man på otte dage kunne uddanne sig til certificeret hypnotisør.

Siden var hun kommet med i hypnotisørens og en partners fælles selskab og da de to partnere ragede uklar mente Kønig at det var partnerens måde at ramme hypnotisøren på. Men den teori afviste kvinden selv.

- Jeg ville egentlig slet ikke gå til politiet med den her sag. Vi var begge gift og det kunne ødelægge så meget. Også i forhold til det professionelle samarbejde vi havde. Men efter at have talt med min læge flere gange blev jeg mere og mere overbevist om, at det han havde gjort var meget forkert, sagde kvinden under sin afhøring.

Samtidig med kvindens politianmeldelse blev hypnotisøren også meldt til politiet af to andre kvinder, som han havde haft sex med i forbindelse med private hypnoseseancer.

Ingen af de to anmeldelser førte dog til en straffesag, da anklagemyndigheden blandt andet fandt, at kvinderne ikke var blevet krænket.

Ved torsdagens retsmøde skulle den tidligere parter i det fælles selskab også have været afhørt, men han meldte sig kort før retsmøde syg.

Derfor er sagen nu udsat og afgøres først, når han er blevet afhørt.

Den tiltalte hypnotisør nægter sig skyldig. Han erkender at have kysset og nusset lidt med kvinden på hotelværelset, men han nægter at skulle have blottet sig.

Hypnotisør tiltalt for blotteri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce