Hvorfor blev jeg fyret?


Hvorfor blev jeg fyret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

anklage

af RENÉ HANSEN

Tjørnehaven 141, Vollsmose

Åbent brev til børn- og unge-rådmand Jane Jegind.

Henny Kristensen stiller dig i et åbent brev i Fyens Stiftstidende nogle spørgsmål til min sag.

I en mail til Henny Kristensen skriver du, at du ikke kan svare på hendes spørgsmål, da det er en personsag, og den person, sagen drejer sig om, ikke har givet tilladelse til, at du udtaler dig i sagen - denne tilladelse er hermed givet sammen med spørgsmålet: Hvorfor blev jeg René Hansen fyret af Odense Kommune?

Det begyndte 16. november sidste år, da jeg fik at vide, at jeg havde haft anden kønslig omgang med en somalisk pige. Fra den dag begyndte et rent helvede for mig.

Jeg vil dog starte med at rose Odense Kommune, for allerede dagen efter havde den fået fat i en psykolog, jeg kunne komme til. Desuden fik jeg fat i en god advokat gennem min daværende daglige leder, og jeg har fået meget støtte fra mine kolleger.

Næsten dagligt ringede de, eller de skrev en sms, selv om de havde fået papir på, at de ikke måtte tale med mig og dem, som kunne have noget med sagen at gøre.

Min fagforening PMF Fyn har været der lige fra starten og hjulpet mig igennem den svære tid og ikke mindst min familie, som har været der, lige så snart jeg havde brug for det.

Midt i februar kunne jeg ånde lettet op, jeg fik et brev fra juristen fra politiet om, at jeg var frikendt i begge sager. Jeg kunne ikke holde mine tårer tilbage.

Så nu ventede jeg bare på den store dag, hvor jeg kunne komme tilbage på min arbejdsplads nemlig i Lærkeparkens Børnehave.

Men så let skulle det ikke gå, for cirka 14 dage efter, fik jeg et brev, hvori der stod, at de har i sinde at fyre mig. Jo, Odense Kommune forstår at træde på en. som ligger ned i forvejen.

I fyringen står der, at på baggrund af de to uafhængige af hinanden sager kan de ikke genoprette tilliden til mig - de mener ikke, jeg er værdig til stillingen.

Men nu er det jo sådan, at jeg aldrig har været sigtet i sagerne, og det gjorde politiet meget ud af at fortæller mig.

Ved forhandling mellem PMF og Odense Kommune fastholdt kommunen, at det var to af hinanden uafhængige sager, og da Frank Lundgren fra PMF spurgte, om de havde undersøgt, om anmeldelserne var uafhængig af hinanden, svarede Odense Kommune, at det havde den ikke.

Tirsdag den 29. april var vi i København for at forhandle sagen på plads, og her kom der en ny drejning i sagen. KL (Kommunernes Landsforening) mente, at jeg var selv skyld i det, for jeg kunne jo bare have sagt nej til at være alene med de 12 børn - en holdning det senere har vist sig, at Odense Kommune ikke er enig i.

Jo, det er ikke nemt at være i en daginstitution. For havde jeg nægtet, var det arbejdsvægring, og så havde de også kunnet komme af med mig.

Jeg føler, at Odense Kommune og KL hele tiden finder på nye ting i min sag, og jeg er efterhånden kommet i tvivl om, hvad det egentlig er, I vil fyre mig for?

Jeg opfordre dig, Jane Jegind, til som politiker og rådmand for Børn- og Ungeforvaltningen, at stoppe op og for et øjeblik glemme, hvad embedsmændene siger og mener.

Prøv at stille dig selv spørgsmålene:

Kan Odense Kommune og du selv som politisk ansvarlig for området være det her bekendt?

Kan det virkelig passe, at en ansat skal behandles på denne måde, når han er uskyldig i det, han er anklaget for?

Kunne det være, at embedsmændene har fejlet i sagsbehandlingen i sagen, og bør du som politisk ansvarlig for området ikke sikre, at der blev rettet op på fejlene?

Hvorfor blev jeg fyret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce