Hvor kedeligt kan det blive


Hvor kedeligt kan det blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÆLDREMAD

Odense Storkøkken: "Oksesteg"

Jeg er sulten, og hvis ikke det var fordi, jeg havde tigget mig til en ostemad i kantinen, havde jeg ikke garanteret for følgerne.

Omstændighederne gjorde, at dagens ret måtte gøre det ud for mit hovedmåltid, og pludselig bliver det klart, at portionens standardvægt på 425 gram ikke rækker til at tilfredsstille en voksen mands behov.

De to skiver oksesteg, der selvfølgelig renset for enhver form for smaggivende fedtkant, gled sådan nogenlunde ned og var for det meste rimeligt møre.

Men de fire kartofler var nederen. To af dem havde den der bismag af noget hengemt med et lille hint af noget halvråddent - industrikartofler, når de er værst.

Det blev garneret med en ordentlig røvfuld grønne bønner - kaldet haricots verts, måske fordi det var det, der stod på dåsen?

Dertil skysauce, som egentlig burde have heddet skysovs, for der var rigeligt af den.

Lavet på andebouillon gav den trods alt lidt velsmag til en ellers intetsigende ret, der først og fremmest satte nye standarder for, hvor kedelig mad kan være.Jesper Mads Eriksen

Hvor kedeligt kan det blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce