Hvor blind har man lov at være?


Hvor blind har man lov at være?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VALGSPÅDOM-3: Man skal være varsom med at spå om fremtiden. Derfor er det direkte tåbeligt af Bent Skougaard-Jørgensen at skrive, at Socialdemokraterne lider nederlag til kommunalvalget i november. Men håbet har man naturligvis lov at have.

Daniel Wilhelmsens (DW) indlæg 31. december er chokerende læsning. Der er talrige gode grunde til at stemme på andre end Socialdemokraterne og SF. Ikke desto mindre kan Wilhelmsen ikke se en eneste. En grund er Anker Boyes ledelsesstil, der bygger på devisen "jeg alene vide". Behøver jeg eksemplificere? Ordet telt burde vist række rigeligt til at opfriske selv DW's hukommelse.

Et andet eksempel på at Anker Boye er udskiftningsmoden, er det forhastede salg af Elsam-aktierne. Budgetforliget for 2005 er et tredje eksempel. Samtlige otte partier i amtsrådet stemte budget 2005 igennem takket været Jan Boyes indsats, mens Anker Boye kun kunne bryste sig af at have 26 af 29 byrådsmedlemmer med i sit budget.

Det lyder måske af mange; men med hører jo, at det kun svarer til fire ud af syv partier i byrådssalen, nemlig de forenede økonomiudvalgspartier.

En borgmester skal være en samlende figur. Det har Anker Boye ikke været - og derfor fortjener Odense en ny.

Mads Brandsen er byrådskandidat for Radikal Ungdom Odense

Hvor blind har man lov at være?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce