Hvem skal betale?: OB er stadig uafklaret om kunstgræsbaner

Kan og vil OB Amatør påtage sig regningen for at drive og vedligeholde to nye kunstgræsbaner? Svaret på det spørgsmål kan få betydning for den samlede aftale om fordeling af boldbaner i Odense Kommune, der blev indgået i 2017. En afklaring ventes i løbet af den kommende uge. Foto: Rune H. Blichfeldt

Hvem skal betale?: OB er stadig uafklaret om kunstgræsbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsesmøde torsdag aften gav ikke noget svar på, om OB vil påtage sig drift og vedligehold af nye kunstgræsbaner

Det blev heller ikke på bestyrelsesmøde nummer to med emnet "de nye kunstgræsbaner" som eneste punkt på dagsordenen, at OB Amatør fik endeligt afklaret, om klubben kan og vil påtage sig drift og vedligeholde af to nye kunstgræsbaner, Odense Kommune er i gang med anlægge i Ådalen.

Efter andet bestyrelsesmøde om sagen, der fandt sted torsdag aften, lyder det fra formanden for OB Amatør Claus Eder.

- Der er ikke nogen endelig afgørelse. Vi mangler stadig nogle oplysninger i forhold til budgettet.

- Udgangspunktet er selvfølgelig, at vi gerne vil have det til at lykkes. Men vi skal være helt sikre på, at enderne kan nå sammen, tilføjer han.

OB skal selv betale

Sagen er endt med at blive lidt speget, fordi Odense Kommune er gået i gang med anlægge to nye kunstgræsbaner primært tiltænkt OB.

Men det sker, uden det først er blevet afklaret, hvem der skal betale regningen for den løbende drift og vedligehold. En regning, der - når udskiftning af græstæppet efter cirka 10 år indregnes - anslået vil løbe op i omkring 500.000 kroner årligt.

Et politisk flertal i By- og Kulturudvalget med Socialdemokratiet og Enhedslisten har afvist, at kommunen skal være med til at betale regningen, som OB Amatør derfor selv skal dække. Men indledningsvis, efter den politiske beslutning var truffet, lød det fra OB, at det kan klubben ikke.

Stillet overfor det alternativt, at etableringen af kunstgræsbanerne slet ikke bliver til noget, hvis ikke OB selv vil betale, er OB Amatørs bestyrelse dog gået i gang med at se på, om det alligevel kan lykkes at strikke et budget sammen, der gør det muligt for klubben at påtage sig drift og vedligehold af banerne.

Et nyt bestyrelsesmøde - måske det afgørende - ventes at finde sted i løbet af den kommende uge, oplyser Claus Eder.

Hvem skal betale?: OB er stadig uafklaret om kunstgræsbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce