Odense: Onsdag 30. marts klokken 16.30 til 18.30 er der foredrag og debat om flygtningesituationen på 3. sal i Odense Central Bibliotek.

Den syriske flygtning Nawar Elhaj fortæller sin historie, mens seniorforsker Helle Malmvig fra DIIS trækker den aktuelle situation i Mellemøsten op.

Niels Bertil Rasmussen fra Europakommissionen lægger op til debat mellem Europaparlaments-medlemmerne Margrete Auken, SF, og Anders Vistisen, Dansk Folkeparti, der skal forsøge at svare på spørgsmålet:

"Hvad stiller vi op såvel nationalt som på europæisk plan med det meget aktuelle flygtningespørgsmål?"

Det hele bindes sammen af TV2 Fyns vært Jacob Rytz. Der er fri og gratis adgang for alle. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.