Forfatteren til succestrilogien 50 Shades of Grey, E.L. James, postede søndag et billede på Instagram af bogen "The Absolute Novels". Den er skrevet af Sille Justesen fra Odense.

- Det er helt surrealistisk at tænke på, at hun har den stående i sin reol, siger Sille Justesen, forfatteren til "The Absolute Novels", som succesforfatteren E.L. James søndag postede et billede af på det sociale medie instagram.

- Jeg havde ikke lige regnet med, at hun skulle ud og købe bogen i fysisk form. Det er jeg lidt overrasket over, fortæller en glad Sille Justesen.

Bogen, den succesfulde forfatter E.L. James lige nu læser, er "The Absolute Novels", som er en samling af to bøger: "Absolute Beginners" og "Absolute Lovers" af Sille Justesen, der kalder sig SJ Hooks, når hun skriver.


Finally, I get to enjoy this bad boy by #sjhooks

Et billede slået op af E L James (@erikaljames) denBøgerne startede, ligesom 50 Shades-trilogien gjorde det, som fanfiction over Twilight-serien på den populære hjemmeside fanfiction.net.

Karaktererne hed til at starte med da også Bella og Edward, som i Twilight-serien, men da Sille fik en redaktør på, hjalp denne hende med at rette bogen ind, så den fik sit eget univers og karaktererne blev til Professor Stephen Worthington og Julia Wilde.

Nu håber Sille Justesen bare, at et dansk forlag vil byde ind, så bogen kan blive oversat til dansk.

- Det ville være fantastisk. Der er mange af mine venner og familie, der synes, det er lidt overvældende med 600 sider på engelsk, fortæller Sille Justesen der, udover at skrive bøger, underviser i engelsk på Syddansk Universitet.

Er du blevet nysgerrig på, hvad det hele drejer sig om, kan du læse et lille uddrag af bogen her.

  • Byline

    Af:

    Journalist og digital redigerende på avisen Danmark, den fjerde sektion, der udkommer med samtlige 13 af Jysk Fynske Mediers dagblade. Producer på faste tv-formater som #sportfyn med Abildtrup & Rasmussen og Svane & Mylenberg.

Mere om emnet

Se alle
Romantik på engelsk: Fynske Sille har to millioner læsere

Romantik på engelsk: Fynske Sille har to millioner læsere

Blå bog