Der er givet mange forskellige forklaringer på, hvad der skete den 23. maj, siden tre teenagedrenge blev anholdt og sigtet for et groft gaderøveri mod en 59-årig hundelufter i Vollsmose.

De lagde alle tre ud med at forklare, at de intet kendskab havde til overfaldet på den 59-årige. Men efter at have talt med sin advokat, indrømmede den ene, R, at han havde været til stede, da røveriet skete.

Men han benægtede, at han selv begik vold mod den 59-årige. Ifølge hans forklaring var der to kammerater, der skubbede til den 59-årige, så han faldt omkuld. Bagefter begyndte en af dem at sparke og slå på manden.

- Jeg så, at det gik for vidt, så jeg greb fat i personen, der gjorde det og sagde stop. Den anden person hjalp mig, så vi var to om at stoppe det, fortalte han i retten.

Han nægtede dog at fortælle, hvem de to kammerater var.

- En anden mand med en hund

De andre to holdt fast i, at de intet havde haft med det at gøre. Den ene blev konfronteret med en aflyttet telefonsamtale, hvor han blev spurgt af sin søster, om han havde begået overfaldet.

Under telefonsamtalen svarede han først nej, men siden indrømmede han, at han havde haft en konfrontation med en hundelufter.

- Han havde en stor hund med, og da han så os råbte han "perker, perker, perker. Så slap han hunden løs og kastede med sten efter os. Min kammerat lagde ham ned, men vi sparkede ham ikke. Jeg sværeger ved Allahs liv, sagde han til søsteren.

I retten forklarede han telefonsamtalen med, at der var tale om en helt anden hundelufter.

- Er der måske kun en mand med en hund i hele Danmark, spurgte han.

  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
9
Tiltalt for ny vold: Dømt i hundeluftersag risikerer udvisning

Tiltalt for ny vold: Dømt i hundeluftersag risikerer udvisning

12
Dømt i hundeluftersag: 18-årig slap for udvisning

Dømt i hundeluftersag: 18-årig slap for udvisning

3
Overfald og trusler: Dømt i hundeluftersagen i retten igen

Overfald og trusler: Dømt i hundeluftersagen i retten igen