Hun kan gå over i historien

SF's Gitte Larsen blev ved valget i 2005 andensuppleant. Hun er nu førstesuppleant, fordi Karsten Hønge blev valgt til Folketinget og dermed gav plads til førstesuppleanten Brian Dybro.

Hun kan gå over i historien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: SF's Gitte Larsen kan ende i de odenseanske historiebøger som byrådsmedlemmet med den korteste karriere.

Hun var i går indkaldt som stedfortræder for den ferierende Brian Dybro, og mødet tog, inklusive en sag på det lukkede møde, fem minutter.

Det var første gang, Gitte Larsen var indkaldt, så hvis der ikke bliver brug for hende mere i valgperioden frem til 31. december næste år, må hun få prædikatet som den med den korteste tid i byrådssalen.

Hvis man omregner hendes mødediæt på 365 kroner til en timeløn, ser den faktisk helt pæn ud.

- Så enkelt er det nu ikke, lyder det fra SF's politiske leder, Stina Willumsen.

- Der skal for eksempel lægges de timer til, som vi bruger på gruppemøder, hvor vi diskuterer sager fra alle udvalg.

Ikke kun Brian Dybro var fraværende. Fem andre byrådsmedlemmer havde meldt afbud, så deres stedfortrædere fik en mødediæt, der vel efter skattetræk kunne dække lidt aftensmad og en øl til Odenses Open by Night.

Skåret helt ind til benet kunne de i alt tre sager måske godt have været udskudt i 14 dage, men der er, oplyser administrationschef Leif Hansen, noget formalia forbundet med at aflyse byrådsmøder, hvor datoerne mange måneder forinden er besluttet og offentliggjort. Og der var da også en enkelt tilhører.

Hun kan gå over i historien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce