Hollufgård solgt for 20,5 mio. kroner


Hollufgård solgt for 20,5 mio. kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AFGØRELSE: ArkitektGruppen A/S køber den gamle herregård
HOLLUF PILE: Tredje gang var lykkens gang for firmaet ArkitektGruppen A/S, som i går fik byrådets godkendelse til at købe Hollufgård.

Den kommunalt ejede herregård har været udbudt til salg hele tre gange, og først i tredje runde lykkedes det at få afsluttet handlen. ArkitektGruppen bor i dag i en ejendom på Lindevej i Dalum.

Men den er for lille, og så snart Hollufgård blev annonceret til salg, så ArkitektGruppens leder, Jørgen Witting, muligheden for at erhverve den gamle herregård og anvende den som firmaets nye domicil.

Flytter ind i sidefløj

- I første omgang flytter vi ind i en af sidefløjene, for hovedbygningen er lejet ud, og den lejekontrakt respekterer vi naturligvis, siger Jørgen Witting.

- Men når det tøjfirma, som bor til leje, er flyttet, enten når lejekontrakten udløber eller før, hvis firmaet ønsker det, vil vi rykke ind i hovedbygningen, tilføjer han.

Tøjfirmaet, ADD Mikkelsen, har selv gennem ejeren Keld Mikkelsen og en kreds af investorer forsøgt at købe Hollufgård.

Men de to første gange kom ArkitektGruppen med et overbud, efter at den officielle budfrist var overskredet.

Derfor skulle der en ny runde til. Og tredje gang bød Jørgen Wittings firma højest.

Ville gå op i pris

- Vi var meget interesserede i at købe Hollufgård, og jeg ville nok have været parat til at gå endnu højere op i pris, hvis det havde været nødvendigt.

- Det er en fremragende ejendom til brug for et firma som vores, og måske kan vi også tiltrække andre fra branchen, som skal være velkomne til at leje sig ind hos os. Vi får kun brug for omkring en tredjedel af de i alt 2400 kvadratmeter på Hollufgård, forklarer Jørgen Witting.

Velkonsolideret

I Odense er ArkitektGruppen nok mest kendt for at have opført Rosenbækkaréen over for Brandts, men det er kun en lille del af firmaets aktiviteter.

I hovedstadsområdet er 700-800 boliger under opførelse flere steder, bl.a. på havnen og i Ørestaden, og ArkitektGruppen er et særdeles velkonsolideret foretagende.

- Lad mig sige det sådan, at vi behøvede ikke spørge banken, før vi bød på Hollufgård, siger Jørgen Witting.

Hollufgård solgt for 20,5 mio. kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce