Holdt i kø da ruden blev smadret: Far truet på livet af rasende bilist

Den hvide VW Polo skal have en ny bagrude, og bagklappen skal repareres for buler. Men den 34-årige mand, som sad i bilen, da ruden blev knust, er glad for, at hans to børn ikke sad i deres autostole på bagsædet, da der pludselig røg glasskår ind i bilen. Privatfoto.

Holdt i kø da ruden blev smadret: Far truet på livet af rasende bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skulle have været en udramatisk tur til Toys'R'Us for at bytte en julegave. Men for en far fra Odense udviklede mandag aften sig på få minutter til en voldsom oplevelse, der kunne være taget fra et filmmanuskript.

Odense: Omkring klokken 19.20 mandag aften holdt en 34-årig mand i kø i sin hvide Volkswagen Polo på Ejbygade før krydset ved Nyborgvej. Han var på vej mod Toys'R'Us ved Rosengårdcentret for at bytte en julegave for et af sine børn.

- Der er indsnævring før krydset ved Nyborgvej på grund af vejarbejde, og hastigheden er 50 kilometer i timen. Der lå to biler bag mig, men pludselig ligger der en mørk Mercedes lige bag mig. Den er kommet virkelig hurtigt, og føreren tænder så det lange lys.

- Jeg giver tegn til ham om, at han gerne må dæmpe lyset. Så drejer han op på cykelstien og kører på siden af min bil og ruller vinduet ned og råber noget til mig. Jeg har ikke rullet vinduet ned, så jeg kan ikke høre, hvad han råber, og jeg tænker, at jeg bare skal væk fra det her, fortæller manden til Fyens.dk.

Han ønsker at være anonym på grund af det, som skete efterfølgende, men Fyens.dk er bekendt med hans navn.

Da der blev grønt i krydset, kørte den 34-årige mand videre, men på den anden side af Nyborgvej var der atter kø i retning mod Rosengårdcentret, og bilerne holdt stille. Pludselig hørte han et brag bag ved sig.

- Det var bagruden i min bil, der var blevet smadret, og der røg glas ind i bilen. Jeg har to børnestole på bagsædet, så jeg er glad for, at mine børn ikke sad i bilen, fortæller den 34-årige mand.

Udenfor stod føreren af den mørke Mercedes. Han havde smidt en genstand gennem bagruden på Poloen.
(Artiklen fortsætter under kortet)

Fyns Politi vil gerne høre fra vidner til episoden, hvor ruden i den hvide VW Polo blev knust. Det skete på Ejbygade tæt på Nyborgvej og Købkesvej mandag klokken cirka 19.20. Privatfoto.
Fyns Politi vil gerne høre fra vidner til episoden, hvor ruden i den hvide VW Polo blev knust. Det skete på Ejbygade tæt på Nyborgvej og Købkesvej mandag klokken cirka 19.20. Privatfoto.

- Hvordan fanden er det, du kører?

- Jeg så ham sætte sig ind i sin bil igen, og så drejede han ned ad Købkesvej, der ligger lige efter Nyborgvej. Jeg tænkte, at jeg var nødt til at få hans nummerplade, så jeg kørte efter ham og fandt bilen parkeret på Skovgaardsvej.

- Så parkerede jeg og tog min telefon frem for at fotografere nummerpladen. Og pludselig står han uden for min bil og river døren op og spørger mig: "Hvordan fanden er det, du kører?"

- Jeg spørger ham, hvordan han kører, og da han ser min telefon, spørger han, om jeg vil fotografere ham. For så kan han gøre det for mig, siger han, og så rækker han ud efter min telefon.

Den 34-årige trak telefonen til sig, men den ophidsede bilist var ikke færdig.

- Han sagde, at hvis jeg lagde mig ud med ham, så kunne jeg dø. Og så gik han tilbage til sin bil og kørte væk, mens jeg var ved at ringe til politiet, fortæller manden, som tirsdag stadig er rystet over oplevelsen.

- Jeg har været nødt til at blive hjemme fra arbejde i dag, for min bil skal jo til reparation. Min chef har spurgt mig, om jeg har brug for at komme til en krisepsykolog. Jeg er stadig lidt chokeret, men jeg tror, reaktionen først kommer senere.

Søger vidner

Fyns Politi har oprettet en sag om hærværk og dødstrusler og har fået registreringsnummeret på bilen - en nyere Mercedes 500, som ifølge politiets oplysninger til den 34-årige er leaset til en kvinde. Tirsdag morgen var det ifølge Fyns Politi endnu ikke lykkedes at få fat i hende.

Manden, som truede den 34-årige og knuste bagruden i hans bil, beskrives som en mand af arabisk afstamning, 25-30 år og cirka 180 centimeter høj. Han havde ikke skæg, var muskuløs og var iført en grå eller mørk hættetrøje og joggingbukser.

Eftersom der var tæt trafik og kø på Ejbygade mellem Nyborgvej og Købkesvej, hvor bagruden i bilen blev knust, håber den 34-årige, at der er vidner, som vil fortælle politiet om episoden. Fyns Politi tager imod oplysninger i sagen på telefon 114.

Holdt i kø da ruden blev smadret: Far truet på livet af rasende bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce