Hold gang i løberiet


Hold gang i løberiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

”Fortsæt din nye livsstil” hedder tilbuddet fra OGF. For 250 kroner bliver du meldt ind og har også sikret dig et startnummer til Cityløbet

Odense: Mange skal helst have et spark bagi for at komme i gang med at løbe og nogle skal også have det for at fortsat at føre de gode intentioner ud i livet.

På mandag slutter løbeprojektet Løb med Avisen og Eventyrløbets fortræning er også snart slut, så mange er derfor nu på egen hånd.

Men føler man sig alene og skal man tvinge sig selv til at komme af sted på løbeturene er der alligevel hjælp at hente.

Odense Gymnastikforening (OGF) har tilrettelagt et træningsforløb med titlen ”fortsæt din nye livsstil”, og tager fra den 6. juni initiativ til, at deltagere fra blandt andet Løb med Avisen og Eventyrløbets fortræning kan fortsætte den gode stil og komme ud og løbe.

- Det er vigtigt at fortsætte de gode vaner. Det er desværre sådan, at når Løb med Avisen og fortræningen stopper er der mange, der har svært ved at fortsætte på egen hånd  - eller ben, lyder det fra Karen Høybye, formand for OGFs motionsafdeling.

- Vi har derfor tilrettelagt vores træningsprogram, så vi kan modtage alle de nyfødte løbere, og vi vil prøve at få dem til at fortsætte de gode livstakter. Det eneste, som vi forudsætter er, at man kan løbe 5 kilometer, siger hun videre.

Derfor tilbyder OGF, at man kan melde sig ind i klubben for 250 kroner for resten af 2011. I den betaling er også inkluderet et startnummer til Intersport Odense City løbet, som Eventyrløbet afvikler søndag den 4. september.

- Vi giver deltagerne en introduktion til, hvad det vil sige at løbe i en klub, og forhåbentlig træder flere så over ”begyndertærsklen”, og får begyndt deres løberliv for alvor, siger Karen Høybye.

Hun har selv løbet i mange år og er som mange andre grebet af at komme ud året rundt.

- Til alle, der gider høre på det, plejer jeg at fortælle, at der ligger en verden af fede løbeoplevelser derude. Alle har nu chancen for at være med. Det er bare at gribe den. Her er vinderchancerne bedre end i Lotto, og præmien kan slet ikke gøres op i penge, siger Karen Høybye.

Hold gang i løberiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce