Hør på os der bor midt i det hele


Hør på os der bor midt i det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALPLAN Min mor sagde altid, at det sete afhang af øjnene, der ser.

Det må jeg sande nu, hvor Miljø- og Teknikudvalget vil have bygget højhuse i vores baghaver.

De siger at de har set på området, og at der altid er indsigelser mod ændringer i et erhvervsområde.

Hvor de har set ved jeg ikke, men området er et parcelhusområde med én erhvervsgrund, ikke erhvervsområde med få parcelhuse.

De vil tillade byggeri med tre etager og en udnyttelsesgrad på 45 procent. Nuværende lokalplan siger to etager inklusive tagetage og 25 procent bebyggelse.

"Vi har justeret", siger Søren Møller.

Ja, det har I. I startede med knap 50 procent. Det fremstår som om vi er blevet tilgodeset, men I vil give en bygherre 20 procent ekstra bebyggelse, og flere etager end tilladt i følge den nuværende lokalplan. Parcelhusejere i området får nej til 1. sal på grund af hensyn til lokalplan og naboer.

Vi får også at vide, at det er stilfuldt byggeri. Det kan jeg ikke bruge til noget - jeg vil hellere have mindre pænt byggeri og fastholde den nuværende lokalplan.

En boligforening har tidligere været på banen med et forslag - og det overholdt den nuværende lokalplan. Desværre skulle kommunen bidrage økonomisk. Det skal de ikke i det nye tilfælde.

Vi ser hellere at man så venter til kommunen har afsat midler på budgettet, så vi kan få byggeri der tilgodeser såvel nuværende som kommende beboere.

Ved Rismarksvejens forlængelse og Ringvejen gennem Bullerup, får man at vide, at det har været planlagt i årtier, så det burde man vide. Man kan kigge i lokalplanen.

Her er en lokalplan, men den skal ændres for at tilgodese fremtiden. Har man ikke netop gjort det ved den nuværende lokalplan?

Ligegyldigt hvordan man prøver, kan man ikke komme igennem. Lokalplanen bruges og ændres åbenbart helt efter politikernes forgodtbefindende.

Om igen. Hør på os der bor midt i det hele.

Hør på os der bor midt i det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce