Høflig tyv narrede penge fra ældre dame


Høflig tyv narrede penge fra ældre dame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRICKTYVERI: 82-årig dame fik stjålet 1000 kroner fra tyv på cykel

SKIBHUS: En høflig og pænt påklædt mand på cykel narrede tirsdag eftermiddag 1000 kroner fra en 82-årig dame i Ankergade.

Den 82-årige kvinde var tirsdag klokken 16.35 på vej hjem til sin bopæl i Ankergade efter at have været i kios-ken ved benzintanken på Sandhusvej.

På vej tilbage krydsede hun Ankergades udmunding i Skibhusvej og var på vej hen til sin opgang.

Mens hun var ved at låse sig ind, blev hun antastet af en mand, som kom haltende med en cykel, som om han havde slået sig.

- Han forklarede damen, at han var væltet på sin cykel, da han skulle undgå at køre ind i hende, da hun krydse- de Ankergade, forklarer kriminalkommissær Frits Hendriksen-Nielsen, Odense Politi.

Manden hævdede, at der ved påkørslen var gået noget i stykker på cyklen.

Havde ikke opdaget det

Den 82-årige kvinde havde ikke opdaget, at hun eventuelt skulle have været årsag til, at manden var væltet på cyklen. Men hun ville heller ikke kategorisk afvise det.

- Hun havde hverken hørt eller set nogen vælte på en cykel, men da hun ikke ville være modvillig erklærede hun sig villig til at betale skaden på cyklen, siger kriminalkommissæren.

De blev enige om, at hun skulle betale 400 kroner. Kvinden havde kun en tusindkrone-seddel på sig og fik seks hundredkrone-sedler tilbage.

Manden bad om at få noget køkkenrulle for at tørre sine fingre, og det imødekom kvinden. Hun åbnede sin dør, og manden fulgte med i lejligheden.

På et skab i éntreen havde hun lagt de resterende 600 kroner, mens hun selv gik i køkkenet efter noget køkkenrulle.

- Da hun kom tilbage med køkkenrullen var både manden, de 600 kroner og cyklen væk. Endvidere havde han taget et hæve- og dankort til Danske Bank, siger Frits Hendriksen-Nielsen.

Identisk signalement

Manden beskrives som dansk, 30-40 år, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning, og med mørkt kort glat hår. Han var iført lyse cowboybukser og muligvis en cowboybukser.

- Han så pæn ud efter hendes angivelse. Han var pæn, flink og kaldte hende hele tiden for "frøken", siger Frits Hendriksen-Nielsen.

Signalementet er næsten identisk med den mand, der lørdag eftermiddag havde held til at narre en 81-årig mand fra Købkesvej.

Her var det også en mandlig cyklist, som påstod, han var væltet, da han ville undgå at påkøre den 81-årige mand.

Cyklisten franarrede den 81-årige 300 kroner i kontanter, og stjal i øvrigt også en pengepung.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som kan hjælpe med at identificere gerningsmanden.

Høflig tyv narrede penge fra ældre dame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce