Her står sagen


Her står sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kragsbjerggaard har ligget tom og ubrugt hen, siden Militærhistorisk Samling blev opsagt og bedt om at rømme bygningerne i 2014.

Den gamle hovedbygning skal sammen med de øvrige bygninger, der udgør Odense Vandrehjem, sættes til salg, og det materiale er ved at blive gjort klar. Det har By- og Kulturudvalget tidligere besluttet på et lukket møde.

Hvornår salgsmaterialet er klar, er endnu for tidligt at sige.

- Når materialet er klar, vil det være med en klausul om, at der også frem over skal drives vandrehjem fra de bygninger hvor det sker i dag, siger Thomas Østergaard, chef for afdelingen Drift og Anlæg i By- og Kulturforvaltningen.

Kommende købere må selv bestemme, om de vil ansøge om at hovedbygningen skal rives ned eller sættes i stand, så den kan bruges til vandrehjemsdrift.

Ifølge Thomas Østergaard skal salget af ejendommen ses som et led i den kommunale strategi om at afhænde den bygningsmasse, der ikke umiddelbart understøtter en kommunal kerneopgave.

Thomas Østergaard understreger, at salgsmaterialet bliver gjort klar efter Indenrigsministeriets fastlagte regler, som blandt andet betyder, at ejendommen sælges efter budrunde.

Her står sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce