Her er det nye ældreråd

Valgdeltagelsen til ældrerådsvalget er steget en smule fra 33 procent i 2013 til 39,4 ved valget den 21. november.

Her er det nye ældreråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nuværende formand Merete Helgens og debattør Bjarne Hilmerson blev store stemmeslugere.

Bjarne Hilmersson kom næsten op på siden af ældrerådsvalgets største stemmesluger nuværende formand Merete Helgens ved ældrerådsvalget, som blev afholdt sammen med kommunalvalget den 21. november.

Med sine 1397 stemmer fik Merete Helgens flest stemmer stærkt efterfulgt af Bjarne Hilmersson, der fik 1304 stemmer. 

Mens Merete Helgens har siddet i ældrerådet så længe det har eksisteret, det vil sige i 16 år, så er Hilmersson ny mand i forsamlingen på 15, der de kommende fire år skal følge kommunalpolitikken med ældrepolitiske øjne. 

Og det har været nok at vælge imellem denne gang, hvor et rekordhøjt antal kandidater var klar til at spille op til ældrerådet. 72 havde i første omgang meldt sig, men da afstemningen gik i gang var det muligt at sætte kryds ved en af 58 kandidater.

En del nye er da også kommet ind i rådet. Det drejer sig om førnævnte Bjarne Hilmersson, Lisbeth Lykkegaard, Johnny Mikael Rasmussen, Lars Thrysøe, Jan Radoor, Kurt Kjerrumgaard, Karen Jørgensen Ulletved, Ann Dorte Svarer, Helle Munch Oldefar og Ib Ketelsen. 

Fem fik genvalg. Foruden formand Merete Helgens er det nuværende næstformand Dagmar Andersen, Anette Thysen, Ester Thomsen og Lise Witved, 

Alle, der er fyldt 60 år har kunnet stemme til ældrerådsvalget og det har 39,5 procent af de stemmeberettigede gjort. Det er en smule flere end ved sidste valg i 2013, hvor 33 procent af de stemmeberettigede afgav deres stemme. 

Det nye ældreråd mødes første gang den 14. december, hvor de vil konstituere sig. 

 

Her er det nye ældreråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce