Helst hjemmelavet


Helst hjemmelavet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Vilsbæk holder af gode råvarer og har et anstrengt forhold til færdigretter.

Morten Vilsbæk er 40 år, han anmelder restauranter i Fyens Stiftstidendes NU-tillæg om torsdagen og skriver om vin i Fritid om lørdagen.

Det kulinariske motto lyder, at intet skal være uprøvet, så Morten Vilsbæk har spist alt fra svineøre med hvide bønner i Litauen til levende søpindsvin i Puglia.

Han tilbereder hver aften et varmt måltid, bager af økologisk, stenkværnet mel hver anden morgen og betragter de regionale råvarer som en rigtig god grund til at bo på Fyn.

Her kan det lade sig gøre at købe ordentlige kyllinger, skaffe nogle af de bedste lam i Danmark og så er dådyr noget, man køber i hel figur, pelser og skærer op til fryseren.

Derfor har Morten Vilsbæk også et anstrengt forhold til færdigretter - pizza er også noget, man laver selv - men med mottoet om intet uprøvet går han ind i et ugelangt forhold til færdigretter fra Odense Kommune.

Helst hjemmelavet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce