Fyns Beredskab har den kraftige brand i miljøvirksomheden Marius Pedersen under kontrol. Anbefalingen om at beboer i området skal blive indendøre er ophævet.

En kraftig brand på Odense Havn fik søndag aften Fyns Politi til udsende en anbefaling til folk i nærområdet om at holde sig indendøre på grund af sundhedsskadelig røg.

Branden opstod i miljøvirksomheden Marius Pedersen, hvor Fyns Beredskab har været til stede, siden de modtog anmeldelsen omkring klokken 17. Slukningsarbejdet fortsætter, men branden er under kontrol, lyder meldingen fra Fyns Politi klokken 20 søndag aften.

Branden opstod i ude i det fri nær ved et genbrugslader. Der har været ild i omkring 10 ton plastic, som de seneste par timer har udviklet sort og kraftig røg.

Ifølge Fyns Politi er branden formentlig opstået i forbindelse med truck, der har flyttet paller læsset med plastic.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

Mere om emnet

Se alle
Havnebrand ødelagde 57 nye biler

Havnebrand ødelagde 57 nye biler

Brand på Odense Havn: Miljøvirksomhed Marius Pedersen i flammer

Se video: Plasticbrand gav farlig røg ved Odense Havn