Havnebadet er min idé

Thomas Funding sprang i havnen sammen med et par andre unge socialdemokrater tilbage i 2007 for at illustrere mulighederne i et havnebad. Nu glæder han siger over, at borgmester Jan Boye har taget hans idé til sig og støtter den.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Havnebadet er min idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Funding (S) glæder sig over, at borgmester Jan Boye nu endelig har set lyset

Odense: Det unge socialdemokratiske byrådsmedlem Thomas Funding er en glad mand i disse dage - men har også en lidt mærkelig fornemmelse i kroppen. Han er nemlig den politiker, som om nogen har kæmpet for et moderne havnebad. Nu ser det ud til at blive til noget - men det er borgmester Jan Boye som løber med hele opmærksomheden.

- Han får det til at fremstå, som om det er hans idé - som om det er noget, som lige er faldet ned fra himlen til ham. Men sagen er, at det er noget, som der har været arbejdet med i meget lang tid, siger Thomas Funding, som dog skynder sig at tilføje, at han er "vildt glade for", at borgmesteren nu går ind for idéen, fordi der så er flertal for sagen.

Tekniske undersøgelser

Thomas Funding havde et moderne havnebad som en af sine fire mærkesager i valgkampen - og han sprang frysende i det forurenede havnevand for små to år siden for at illustrere mulighederne. Kort efter fik socialdemokraterne sat 300.000 kroner af på budgettet til at lave en teknisk undersøgelse af mulighederne for et svømmebad i Odense Havn, og det er reelt dem, som har klargjort, hvordan mulighederne er for havnet, mener Funding.

- Jeg har virkelig brugt lang tid på den sag, som han siger.

Havnebadet er min idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce