Havnebad godt for Promenadebyen

Det går ikke så stærkt med at få solgt lejlighederne i Promenadebyen, men det nye havnebad er et positivt skridt i den rigtige retning, mener ejendomsmægler Palle Jensen, som står for salget. Tegning: Årstiderne Arkitekter.

Havnebad godt for Promenadebyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboere i Promenadebyen glad for at der nu kommer liv i havnen

Odense: - Da vi hørte nyheden om, at der kommer et havnebad, kunne vi ikke få armenene ned. Og jo mere der kommer af sådan noget, jo bedre.

Elena Frili Holst og hendes mand flyttede for et par måneder siden ind i Promenadebyen på havnen, og de glæder sig rigtigt meget til, at der kommer et lækkert havnebad i området.

- Vi er flyttet derned med henblik på at få noget liv og atmosfære. Også gerne nogle caféer og sådan noget. Et havnebad er helt perfekt, og jo mere der kommer af sådannoget, jo bedre, siger Elena Frili Holst.

Nyheden modtages også positivt af ejendomsmægler Palle Jensen fra Nybolig, som sælger de eksklusive lejligheder i Promenadebyen.

- - Det er et godt initiativ og tiltag til byens borgere. Der kommer mere liv på havnen, og det vil også indvirke positivt på salget af lejligheder. Men det er ikke det, som styrer salget - det er markedsmekanismerne, og hvordan renten udvikler sig. Men alle gode tiltag har også en indvirkning på det, siger Palle Jensen.

Han fortæller, at der stadig er en del fremvisninger i Promenadebyen, men at salget ikke går så stærkt, da lejlighederne ligger i den dyre ende.

Onsdag kritiserede enkelte beboere fra det almennyttige boligbyggeri i Englandsgade planerne om havnebadet, fordi de frygtede at få rigtig meget støj og larm ind i deres lejligheder fra badet, som vil komme til at ligge meget tæt på.

Det nye havnebad er blandt andet blevet til noget, fordi det planlagte Vandkulturhus i sidste øjeblik blev droppet.

Havnebad godt for Promenadebyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce