Haute couture og krøllet plastfolie


Haute couture og krøllet plastfolie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snemanden er blevet "trillet" af mange hænder. Skolen, elever, lærere og eksterne designere.

Der er krøllet, krammet plastfolie, vat, paraplyer og similiglimmer i dyner. Og der er en haute couture-kjole af Josefine Ingversen i årets juleballet i Odense Rådhushal. Kjolen er i en kvalitet og et design, som ville være en dronning værdig, og mindre kan heller ikke gøre det, når Ida Høgh fra balletskolen er snedronning, og H. C. Andersens fortæller.

Eventyret Snemanden er på mange planer i særklasse velegnet til en ballet. En præcis fortælling om kærlighed. Om livets uendelige kredsløb.

- Det er ti år siden, vi havde Lucia. Der er sket en udvikling med showet, som der er sket en udvikling med balletskolen, siger Inge Fjord, leder af Den Kongelige Balletskole i Odense.

120 børn er med, opsætning, scene og kostumer endnu mere vilde end sidste år. Især er der skruet op for det dramatiske, med en dansescene, som rækker ud mellem publikumspladserne. Danserne hvirvler gennem salen og sender et pust efter sig. Det er tæt, nært og medrivende.

- Morten og jeg er ansvarlige for forestillingen, men det er hele skolen, som har båret opgaven. Alle har kastet sig ind i kampen for at lave det ypperste, det mest professionelle og kreative. Og det, der kan lade sig gøre, fortæller Inge Fjord.

Le Klint er en del af forestillingen. Designeren Isa Dawn har sine hjerter i hallen, og hun synger solo i balletforestillingen. Nicoline Helveg har haft kreative fingre i kostumerne, og mange komponister har været inde over musik og rytmer.

Forestillingen spiller fra premieren torsdag kl. 17.00 til og med søndag. Forestillingstiderne ser sådan ud: Fredag 17.00 (i løbet af dagen er der skoleforestillinger), lørdag 13.00 - 15.00 - 17.00 og søndag 13.00 - 15.00 - 17.00.

Haute couture og krøllet plastfolie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce