Hashring i opløsning

Den nu 39-årige Fezfez foran landsretten på Åboulevarden i Århus i 1997. Sammen med mange andre statsløse palæstinensere var han taget til Århus for at støtte deres ven, der blev dømt for drabet på bokseren Racheed Lawal. Da Fezfez og de andre blev angrebet, greb han en skovl og gik til modangreb.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Hashring i opløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med 15 anholdelser heriblandt bande- lederen Fezfez har politiet fået skovlen under bandes hashring

Odense: Selv om der stadig handles flittigt med hash i det odenseanske bybillede, så tyder meget nu på, at politiet har fået sat en af de helt store spillere på markedet fra bestillingen for en rum tid.

Det er indvandrerbanden Black Ghost og lederen Fezfez, der nu kan se deres hashring gå helt i opløsning.

Fra 2006 og frem til september sidste år handlede bandelederen med 205 kilo hash gennem et helt netværk af hashhandlere i byen. Hashen blev solgt videre gennem kommunale skure for misbrugere i Adamsgade og Pantheonsgade.

- Takket være en målrettet og dygtig efterforskning som vores bandeafdeling gennemførte med folk fra Rigspolitiets rejsehold, kan vi i dag konstatere, at der i sagen er 15 anholdte, og at vi i løbet af foråret forventer, at sagen afsluttes i retten, sagde politidirektør Poul Løhde på Fyns Politis nytårsparole i fredags.

Hemmelighedskræmmeri

Og så ville han heller ikke sige mere. For efterforskningen mod bandelederen har været omgivet af stort hemmelighedskræmmeri, efter at stort set alt hvad der kunne krybe og gå af politifolk og specialtrænede hunde i september anholdt Fezfez og tre andre ved en større politiaktion.

Sidenhen er stribevis af hans pushere dømt for lukkede døre i byretten, fordi anklagemyndigheden ikke ønsker, at deres forklaringer skal komme ud.

I tidligere sager mod narkoringe har man haft held til at lade alle de små fisk sige så meget i retten under deres tilståelsessager, at det til sidst ikke var nogen sag at få retten til at æde de helt store og uddele lange straffe.

En fremgangsmåde man også håber på i sagen mod denne hashring.

Hashring i opløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce