Har de noget at skjule?


Har de noget at skjule?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPROGSKOLE: AOF og Studieskolen har vundet en licitation om danskundervisning til flygtninge/indvandrere over Dansk Flygtningehjælps Sprogcenter.

Se, det ville der jo ikke være noget odiøst i hvis alting er gået ærligt til, men nu begynder det at blive spændende. Når AOF er indblandet, så begynder alarmklokkerne at ringe, vi har jo set før, at netop denne organisation er blevet forfordelt.

Fyens Stiftstidende søger aktindsigt i sagen gennem Odense Kommune og dette afviser AOF. Har de fået besked på at sige dette af centerkommunen Odense?

Er der lusk med i det, siden man ikke vil oplyse fakta? Er der nogen i Odense Kommune, der absolut vil holde hånden over AOF? Er der nogen i Odense Kommune, der har lækket oplysninger siden FS ikke kan få aktindsigt?

Man dækker sig ind under, at det er forretningshemmeligheder. Det kan man bare ikke, idet det er en offentlig myndighed der skal betale gildet og derfor har offentligheden krav på at se dokumenterne, således at alle kan se det er gået ærligt til.

Et kuriosum er så, at Dansk Flygtningehjælps Sprogcenter velvilligt har givet aktindsigt. Så på den baggrund kan man overveje/konkludere, at AOF og muligvis Odense Kommune, virkelig har noget at skjule, siden de ikke vil give aktindsigt.

Har de noget at skjule?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce