Hans Thomsen stopper i Live Culture

Hans Thomsen er ved at trappe ned fra direktørjobbet i Live Culture og stopper senest ved udgangen af januar. Arkivfoto: Robert Wengler

Hans Thomsen stopper i Live Culture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter mere end 30 år i den odenseanske musikbranche giver Hans Thomsen direktør-stafetten videre.

I nogen tid har administrerende direktør i Live Culture, Hans Thomsen, arbejdet med at køre efterfølgeren i stilling. Nu er det kommet så vidt, at Hans Thomsen er klar til at stoppe som direktør i koncert- og event-bureauet. Senest 1. februar overtager Michael Møller direktørposten.

Møller har hidtil været kommerciel chef i Live Culture, men nu kommer han altså snart til at stå med det egentlige chefansvar.

65-årige Hans Thomsen har i mere end 30 år været med til at arrangere koncerter på Fyn. I 1989 var han med til at grundlægge JVB, som i forskellige konstellationer, ejerforhold og navne har været i enhver forstand toneangivende, når det gælder rockkoncerter i Odense og omegn.

I en pressemeddelelse fra Odense Sport & Event, som Live Culture er en del af, hedder det, at Hans Thomsen efter den officielle fratræden fortsat vil være tilknyttet Live Culture som ekstern konsulent.

Skolelærer

Hans Thomsen er oprindelig uddannet skolelærer, men siden han så småt begyndte af arrangere koncerter i Brobyværk, hvor han var lærer, kom musikken til at fylde mere og mere af hans liv.

I pressemeddelelsen fra Odense Sport & Event lyder det:

"Hans Thomsen er, som de fleste af jer ved, en institution i såvel den fynske musikbranche som i vores virksomhed. Vi skylder ham en stor tak for hans kæmpe indsats, med at bringe musikken ud til både det fynske koncertpublikum, sponsorer og samarbejdspartnere i Odense Sport & Event."

Hans Thomsen stopper i Live Culture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce