Årets første hole in one hos Odense Golfklub ved Hollufgård

Flere end hundrede golfspillere var klar i startblokkene, da Holluf Park i Odense Golfklub åbnede efter vinteren.

For en af klubbens egne spillere blev sæsonstarten ekstra mindeværdig. Allerede dagen efter åbningen scorede Lars Næslund Hansen - 18 år efter han begyndte med golfspillet - årets første hole in one.

Det skete på 15. hul fra det der tidligere blev kaldt gult herreteested, men nu kaldes tee 58, der fortæller, at hele banens længde er 5800 meter.

PS mest for golfspillere: Odense Golfklub har afskaffet de gamle farvemarkeringer på banen: hvid, gul, blå og rød. Nu spilles fra de fire teesteder med meterangivelser i stedet. Det er et forsøg på, at golfspillere bliver mere kreative i deres valg af teested, så damerne ikke bare automatisk går til rød og herrerne til gul. Og at det ikke er "pinligt" for mænd at spille fra "dameteested".

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.