Hædret for sit humør

Er jeg langt nede kommer jeg hurtigt op igen, når Laila ringer på, siger Grethe Kenlev Hansen, der også knibe en enkelt tåre, da hun hørte om den store hæder til sin yndlingsassistent. - De kunne ikke have fundet nogen bedre.
Foto: Jørgen Hansen

Hædret for sit humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÆDERSPRIS: Laila Kildemoes fik en pris for et godt stykke arbejde og et smittende humør

ODENSE: På spejlhylden hjemme hos Laila Kildemoes i Bolbro står der en lille bronzeskulptur af den fynske kunstner Jens Galshiøt.

Skulpturen, der forestiller en kvindekrop iført kittel og brus i skørterne, er en hæderspris givet af NyhedsInformation for social- og sundhedssektoren.

Og Laila Kildemoes modtog i torsdags prisen på scenen på Hotel Grand Park i Korsør.

Laila Kildemoes har været social- og sundhedshjælper de sidste ni år. Og hun blev prisvinder, fordi hun er pligtopfyldende og omsorgsfuld. Men også fordi hun er en vaskeægte humørspreder.

Prisen var en overraskelse - en af de gode.

- Der kom lige pludselige en mening med alt det, jeg går og laver, siger Laila Kildemoes, og de første tårer presser på i øjenkrogene på de ellers så smilende blå øjne.

På besøg

Grethe Kenlev Hansen har jævnligt haft besøg af Laila Kildemoes gennem det seneste år, og hun giver hende følgende skudsmål:

- Hun er noget af et livsstykke. Er det gråvejr, så bliver det solskin, når hun kommer ind af døren.

- Og hun er dygtig - vi får udnyttet vores 55 minutter godt, når det er hun er på besøg, tilføjer Grethes mand, Svend Aage Kenlev Hansen.

Da Laila Kildemoes endnu engang må lægge øre til rosende ord fra de borgere, hun ser så tit, får følelserne igen frit løb. Hun ved ikke helt om, hun skal grine eller græde, så hun klarer begge dele på en gang.

kollegerne

Flotte ord er der flere af, når kollegerne skal beskrive det positive menneske, de møder hver dag på arbejdet.

Den daglige leder i Næsbygruppen, Helle V. Madsen, var heller ikke i tvivl, da hun skulle indstille en af sine medarbejdere til hædersprisen.

- Hun er vellidt af både borgere og kolleger - og så har hun hjertet på det rette sted.

Helle V. Madsen skrev sammen med en kollega en indstilling med Laila Kildemoes som hovedperson til NyhedsInformation. Og de var begge enige om, at hendes smittende humør gjorde sit til, at hun blev valgt som kandidat.

Laila Kildemoes må stadig knibe sig selv i armen, når hun ser på sit diplom og skulpturen - er det nu virkelighed.

- Snak med mig en gang sidst på ugen, så kan det være jeg har forstået det.

Hædret for sit humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce