Habengoods har talent

Per Cussion Rasmussen, Morten Givskud og Michael Sanvig optræder med deres stomp band Habengoods i Danmark har talent. PR-Foto

Habengoods har talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du som seer stemme det odenseanske Stomp Band "Habengoods" videre til finalen i Danmark har talent, når de optræder i semifinalen, som sendes på TV2, lørdag den 10. marts kl. 20

Tre hårdtslående fyre fra Odense bankede sig i lørdags videre til semifinalen i Danmark har talent, hvor de med vanlig ildhu får skabt musik ud af alting og ingenting. De tre er Per Cussion Rasmussen, Morten Givskud og Michael Sanvig kendt fra det odenseanske stomp band Habengoods.

Ugeavisen Odense har snakket med Morten Givskud om Habengoods optræden, på lørdag den 10. marts kl. 20 i TV2 programmet "Danmark har talent".

De tre musikalske fyrer fra Odense, drømmer om at stå i finalen den 14. april, men inden da venter semifinalen på lørdag den 10. marts.

Hvorfor meldte i jer til Danmark har talent?
Vi har i flere år spillet til byfester, markeder, julearrangementer og meget meget andet, og vi er tit blevet spurgt om vi ikke snart stiller op til et af talentprogrammerne i fjernsynet. Da vi så skulle tage stilling i efteråret 2017, så synes vi tiden var inde til at prøve noget nyt, og måske forsøge at nå ud til et større publikum.

Drømmer om bredde fælge til cyklen

I lørdags fik I så fire ja'er, forventer I at I kan gå hele vejen?
- Vi har slet ingen forventninger til det videre forløb, forøvrigt er det helt ude af dommernes hænder nu her hvor liveshowet starter, så er det nemlig publikums sms-stemmer der afgør vores videre skæbne. Vi havde et mål om at gøre en god figur til de indledende runder på Folketeateret, alt der kommer herefter har vi kun ønsket om at nyde, uanset udfaldet.

Hvis I tillader jer at drømme lidt og forestiller jer at I vinder konkurrencen, hvad vil I så bruge de 250.000 kroner til?
- Bredde fælger til cyklen... nej spøg til side, vi har en drøm om at udvikle et større show, som har været på tegnebrættet i flere år, med sådan et beløb får vi en mulighed vi aldrig har haft før.

Hvad er det næste store projekt I skal igang med?
- Vi glæder os til at det bliver forår, for ud over at det betyder varmere temperaturer, så er det også lig med en masse spændende opgaver for Habengoods. Vi skal bl.a. fejre Kronprinsen i Odense under Royal Run, derudover er der lagt i støbeskøben til et show i Tyskland under messedagene i Frankfurt.

Habengoods har talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce