Frisør

Eva Søe Møller vil forkæle kunderne i sin nye salon i Vintapperstræde

Eva Søe Møller åbnede 4. marts salonen Hårfin i Vintapperstræde 41.Hun har tidligere drevet salonen By Goldmann i Pantheonsgade, og har senest været selvstændig frisør i salonen Hair Care på Faaborgvej.

Hårfin

HårfinVintapperstræde 41

Ejer: Eva Søe Møller

Forhandler blandt andet O Way og Ghd

Facebook: Hårfin Odense

Tlf: 66101112

Brænder for at forkæle kunderne

- Det, jeg brænder for, er at forkæle kunderne med en "hårfin" balance mellem luksus og økologi/biodynamik, siger Eva Søe Møller.- Når man er kunde hos Hårfin, skal det være den ultimative frisøroplevelse med masser af forkælelse og velvære. Jeg sætter altid god tid af til kunderne. Man vil således aldrig opleve, at jeg har gang i to kunder på samme tid. Og jeg benytter og sælger kun luksusprodukter. Jeg har f.eks. shampoo og hudplejeserie fra O Way, samt O Way´s hårfarve som de seneste to år er kåret som den bedste økologiske og ammoniakfrie hårfarve.

Når man er kunde hos Hårfin, skal det være den ultimative frisøroplevelse med masser af forkælelse og velvære.

Eva Søe Møller

- Ligeledes forhandler jeg Ghd og andre lækre mærker i salonen, siger Eva Søe Møller.

Nordisk stil, klassisk design med twist af luksus

Til at starte med er Eva alene i salonen. Men hun forventer med tiden at ansætte en dygtig frisør, der som hende sætter pris på at arbejde i en salon, hvor man går op i at forkæle kunderne i lækre omgivelser. Eva går selv meget op i boligindretning, og derfor har hun brugt rigtig meget tid på indretningen af Hårfin. Stilen er nordisk med klassisk design og en twist af luksus som f.eks. den guldlysekrone, der hænger midt i salonen.

  • Af: