Hån mod pædagogmedhjælperne


Hån mod pædagogmedhjælperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er med stor undren, at vi læser Britta Carls begrundelse for, at pædagogmedhjælperne ikke skal passe børn under strejken. At Odense Kommune har besluttet, at vi ikke skal passe børn under konflikten, er vi enige med dem i. I mange institutioner er der kun ansat 1-2 medhjælpere og arbejdet med at skulle beslutte hvilke 4-8 børn, der i så fald skulle passes ville være administrativt selvmord. Vi er også klar over, at der i enkelte institutioner er nyansatte medhjælpere, der nok ikke skal have placeret det ansvar på deres skuldre alene.

Det, der undrer os, er, at Britta Carl vælger at nedgøre en hel personalegruppe, der til daglig arbejder med masser af ansvar, der tit arbejder alene på stuen, der godt må dække de udvidede åbningstider, der gerne må overbringe svære forældre-beskeder samt en personalegruppe, der til daglig har forældrenes fulde tillid.

 

Vi er ret sikre på, at blev der foretaget en rundspørge blandt forældrene, der jo som bekendt er de daglige brugere, ville konklusionen på vores egnethed til børnepasning falde langt fra Britta Carls.

 

Nu har vi selv arbejdet inden for faget i en rum tid, og vi mindes, at der for nogle år tilbage skulle indføres et begreb, man kaldte for "værdibaseret ledelse". Samtidigt snakkede man også om kompetenceudvikling. Enten har man spildt alle de dyre konsulenttimer, der blev købt til projektet, eller også har man nu besluttet sig for at indføre en ny trend, der går ud på, at man får mere fleksible og tilfredse medarbejdere ved at nedgøre hele personalegruppens daglige arbejdsindsats og ansvarsfølelse.

Jesper Skov Nielsen

På vegne af tillidsrepræsentanterne PMF-Odense

Hån mod pædagogmedhjælperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce