HCA på nettet og i den røde stol på teateret


HCA på nettet og i den røde stol på teateret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 ÅRET: Kommunen åbner ny hjemmeside om jubilæums-festen

ODENSE: De, der har lyst til at vide, hvad Odense byder på i det store H.C. Andersen-jubilæumsår, kan nu gå på nettet og få et samlet overblik.

Odense Kommune åbnede i går en speciel hjemmeside www.hca.Odense.dk, hvor alle informationer samles.

Forsiden prydes blandt andet af den røde stol, der fra på lørdag igen befolkes af kendte skuespillere, som læser H.C. Andersen-eventyr. Det vil ske 16 udvalgte lørdage fra klokken 10.30 til 11.15 i foyeren i Odense Teater.

Skuespillerne udvælger selv deres yndlingsfortælling, der ikke blot kan være eventyr, men også passager fra dagbøger og brevvekslinger. På lørdag er det 75-årige Anker Taasti, der fortæller om, da H.C. Andersen blev æresborger i Odense (et uddrag fra Mit livs eventyr).

Idéen er, at odenseanere og gæster på uformel vis kan lægge vejen forbi teatret, når de alligevel er i byen for at handle.

Hjemmesiden består af både nyheder, fortællinger og en kalender, hvor man kan finde arrangementer ud fra forskellige kategorier.

Der er mulighed for både at søge informationer om det nyeste nye, læse uddybende artikler og få et overblik over, hvad der sker i Odense en bestemt dag eller uge.

Engelsk udgave

Hjemmesiden henvender sig også til udenlandske gæster, hvorfor der også er en engelsk udgave. Den er endnu under opbygning, så indtil videre må gæsternes nøjes med at kunne læse noget om museet, Den Fynske Landsby og det velbesøgte julemarked, der gentages til december.

HCA på nettet og i den røde stol på teateret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce