HCA Marathon rykker til city

Kort: Gert Ejton

HCA Marathon rykker til city

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odenses maratonløb flytter fra Campusvej og får start og mål ved stadion

ODENSE: Efter otte år med universitetet på Campusvej som slutmål for de trætte løbere, rykker den 9. udgave af HCA Marathon den 21. september både tættere på city - og får en helt anden slutning: Nemlig Odense Atletikstadion i den anden ende af byen.

- Vi vil præsentere et mere bynært arrangement med flere tilskuere og mere liv på ruterne, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

Den nye HCA Marathon-rute får start og mål ved Odense Idrætspark, og for de cirka 3000 løbere vil de sidste meter i år foregå inde på selve løbebanen på Atletikstadion, sådan som det også foregår ved internationale maratonløb, som eksempelvis det kommende OL-løb i Beijing.

Den nye rute er netop blevet kontrolopmålt, så den er på lige knap 21,1 kilometer rundt i Odenses gader. Ruten kan dermed både bruges af både deltagerne i det særlige halvmaratonløb for kvinder - og af de rigtige maratonløbere, der skal igennem turen to gange.

- Selve ruten vil fortsat være den hurtigste i Norden, lover Torben Simonsen, der også vil gøre sit til at informere byens borgere om de ændrede trafikale forhold, som den nye rute vil betyde søndag den 21. september.

Se flere detaljer

www.hcamarathon.dk

HCA Marathon rykker til city

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce