HCA Festivals ryster posen efter chefexit

Karin Buhl Slæggerup kom i sin tid fra en stilling fra "Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad". Foto: Nils Svalebøg

HCA Festivals ryster posen efter chefexit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karin Buhl Slæggerup fik kun et år som sekretariatschef i HCA Festivals. Festivalledelsen ansætter i første omgang ikke en ny i hendes stilling.

Der var store forventninger til Karin Buhl Slæggerup, da hun i december 2017 blev præsenteret som ny sekretariatschef for HCA Festivals. Hun skulle styrke og udvikle festivalen og skaffe millioner via fonde, så vækststrategien kunne indfries.

Helt så langt nåede Karin Buhl Slæggerup ikke, for kun et år efter ansættelsen har hun nu fået nyt job i Ebeltoft, hvor hun skal stå i spidsen for museumsskibet Fregatten Jylland.

Jobskiftet er sket helt uden dramatik, og kommer ikke til at få betydning for den kommende festival til august, fortæller festivaldirektør Peter Bøgholm.

- Vi ønsker Karin alt det bedste og takker for samarbejdet. Vi har vidst det her siden december, og det er foregået på helt udramatisk vis. Nu vil vi ryste posen og se på, hvem der skal lave hvad i fremtiden. Det er ikke sikkert, at vi søger en ny sekretariatschef, når vi en dag slår noget op. Vi skal lige have det fuldstændige overblik først, lyder det fra festivaldirektøren.

HCA Festivals har for øjeblikket syv medarbejdere heraf flere kulturfolk, som Peter Bøgholm udtrykker det.

Et godt tidspunkt

Afskeden med sekretariatschefen falder på et heldigt tidspunkt, hvor der er styr på den syvende HCA Festivals, der foregår fra den 18. til den 25. august i år.

- Et skift i personalet kommer altid lidt ubelejligt, men når det nu skal være, så er det et godt tidspunkt. Vi har lukket vinduet for, hvad der skal ske i 2019 og skal egentlig bare have afviklet festivalen på en god måde. Jeg vælger, at se det her som en god mulighed. Nu kan vi se på det hele med nye øjne og måske komme styrket ud af det, lyder det fra Bøgholm.

Karin Buhl Slæggerup kom i sin tid fra en stilling som partnerskabs- og udviklingschef for "Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad" og havde tidligere også været kommunikations- og marketingschef i Midtjysk Turisme. Håbet var, at hun blandt kunne skaffe millioner til HCA Festivals og skabet et mere internationalt snit.

Trods den korte ansættelse synes Peter Bøgholm, at Karina Buhl Slæggerup har levet op til forventningerne.

- Karin har i ansættelsesperioden deltaget i processen omkring fondsansøgninger for festivalen. Hvorvidt arbejdet bærer frugt kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige. Støtte via fonde er en lang proces. Hun kom desuden med noget erfaring fra turistbranchen og har bragt os tættere på nye typer interessenter, bemærker han.

HCA Festivals ryster posen efter chefexit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce