HCA Festivals: Tre tip til onsdag


HCA Festivals: Tre tip til onsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er tre bud på noget, der onsdag er værd at opleve ved HCA Festivals.

1. Klokken - det store lysshow

Som ved tidligere års HCA Festivals indgår også et stort 3D-lysshow. Denne gange finder det dog ikke sted sted på Flakhaven som tidligere år, men derimod i Munke Mose. Baseret på H.C. Andersens eventyr Klokken inviteres publikum med på en magisk rejse, når lys og lyd projekteres op på nordens største vandfontæne, og akrobater og ild blandes op til en farverig oplevelse. 3D-projekteringen er skabt af WeCreateMagic og vises første gang onsdag, men også torsdag, fredag og lørdag.

Klokken 22-22.30 i Munke Mose, det anbefales at benytte indgangene til Munke Mose via hhv. Klaregade/Hunderupvej, Munke Mose Allé og Jagtvej/Langelinie. Ved indgangen fra Filosofgangen/Ny Vestergade forventes der at kunne opstå ventetid.

2. Tumletid for de mindste

bObles og Social- og Sundhedsskolen Fyn inviterer børn i alderen 0-6 år på tumleeventyr. I det eventyrlige tumleland kan børnene tumle sig gennem bObles' koncept "Den glade udvikling". Konceptet er udviklet i samarbejde med børnefysioterapeut Louise Hærvig. Pædagogiske assistentelever bruger deres faglige kompetencer i opbygningen af tumleeventyret, og de sørger for trygge og hyggelige rammer.

Klokken 9-9.45 på First Grand Hotel, Jernbanegade 18

3. Alsang på plænen

At synge gør glad - især sammen med andre. Ved Sankt Hans Kirke afholdes en hyggelig stund på plænen, hvor alle er velkomne til at synge med. Der vil blive sunget sange fra højskolesangbogen, men også nyere sange af Kim Larsen og andre populære kunstnere. Sangene akkompagneres af et band, så hvis du ikke har lyst til at synge med, kan du blot nyde musikken. Klokken 11-12 ved Skt. Hans Plads (Nørregade).

HCA Festivals: Tre tip til onsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce