HCA Festivals: Der er god plads til billetkrævende forestillinger

Der er masser af gratis underholdning under HCA Festivals - for eksempel som her på Flakhaven. Men det kniber lidt med billetsalget til flere af de aktiviteter, der kræver entré. Arkivfoto

HCA Festivals: Der er god plads til billetkrævende forestillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med undtagelse af fredagens TV-2-koncert i Kongens Have er der fortsat en del ledige billetter til HCA Festivals forestillinger. - Men vi er fortrøstningsfulde, siger festivalens marketingchef.

Langt den største del af de flere end 500 kulturelle oplevelser, HCA Festivals den kommende uge fylder centrum med, er ganske gratis.

Men en bid af festivalen kræver betalte billetter. Og det er ikke alle forestillinger, der - i hvert fald foreløbig - har trukket mange købere til.

Undtagelsen er fredagens koncert i Kongens Have, hvor TV-2 leverer den musikalske underholdning - og Love Shop og Bogfinkevej gør det samme.

- Det går rigtig godt med salget, og vi går efter og håber på fuldt hus med 10.000 mennesker. Vi er godt deroppe ad, fortæller Rikke From Larsen, der er marketingchef hos HCA Festivals.

Til gengæld kniber det mere med at trække folk til en anden af festivalens store satsninger, nemlig danseforestillingen "De fem papirklip" i Odense Koncerthus.

- Det er en helt ny opsætning, og folk ved ikke, hvad det er, så det kan godt være lidt svært at sælge. Men det bliver fantastisk med internationale artister i verdensklasse og Celine Dions violinist fra Las Vegas, fremhæver Rikke From Larsen.

- Åbningsforestillingen søndag er med inviterede gæster tæt på at være udsolgt, men mandag og tirsdag er der billetter tilbage.

Skal løbe rundt

Også til den musikalske fortolkning af Nattergalen med Michala Petri, Ghita Nørby og DR Vokalensemblet onsdag, torsdag og fredag er der endnu en del koncerthus-sæder at vælge imellem.

- Der er solgt rimeligt, men der er stadig billetter tilbage, selv om forestillingen har fået femstjernede anmeldelser andre steder, siger Rikke From Larsen.

- Men vi er fortrøstningsfulde i forhold til det generelle billetsalg, understreger hun.

Det har placeret sig på nogenlunde samme niveau som sidste år på samme tid.

- Og så ved vi, at det er her til sidst, det rykker. Med sponsorernes hjælp giver vi en kæmpe stor kulturel oplevelse gratis, men det koster noget at lave, og derfor er det nødvendigt også at sælge nogle billetter, forklarer Rikke From Larsen.

- Vi skal ikke tjene penge, men det skal løbe rundt.

HCA Festivals: Der er god plads til billetkrævende forestillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce