HA-rockere fik hammeren i retten

HA-præsidenten i Odense, Thomas Gramstrup, fik ikke noget ud af at anke sin narkodom. Han skal fire år i fængsel.
Foto: Fyens Stiftstidende

HA-rockere fik hammeren i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præsidenten i Odense, Thomas Gramstrup, må i fængsel.

ODENSE: Hvis de ikke allerede har valgt en ny, så må det trække op til et præsidentvalg i den underdrejede afdeling af Hells Angels i Odense.

For fredag valgte landsretdommerne i Vestre Landsret i Viborg at stadfæste to fængselsdomme, der får stor betydning for rockerklubbens fynske afdeling.

Klubbens præsident, Thomas Gramstrup, eller "Grammy" som han kaldes blandt brødre, skal nu afsone en dom på fire års fængsel for en mindre rolle i en omfattende handel med narko.

Den største straf tilfaldt HA-medlemmet Jan Jochims Nielsen, kaldet "Pinden", der må afsone 12 år, inden regnskabet til samfundet er gjort op. Han havde handel med op mod 20 kilo hårde stoffer på samvittigheden.

Pinden huserede trods sit fynske medlemskab mest i det østjyske, og det var Pindens kurer, der i sidste ende endte med at fælde de to HA'ere og tre andre med nære forbindelser til Hells Angels i Odense.

I en anden narkosag med tætte forbindelser til den netop afgjorte sag blev den tidligere krigsminister i Hells Angels i Odense, Martin Young Schmidt, i landsretten idømt 10 års fængsel. Samme straf tilfaldt HA-prøvemedlemmet Lars Høyer Wolgast. Endelig fik et tidligere medlem af klubben i den sag fem års fængsel.

Hells Angels har stadig omkring 10 fuldgyldige medlemmer af klubben i Odense, og så længe man holder sig over seks medlemmer, er der ifølge HA's interne regler ikke basis for at lukke afdelingen.

Og skulle det knibe med at holde klubbens aktiviteter i gang, har rockerklubben tidligere flyttet medlemmer mellem de enkelte afdelinger for at fylde hullerne ud.

HA-rockere fik hammeren i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce