Guitar er hot - fagot er not?

Camilla Tang Petersen har det rigtig fint med sin fagot.
Foto: Line Mørkeby, Musik og Ungdom

Guitar er hot - fagot er not?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elguitar og trommer. Det er et hit. Men fagot eller harmonika - det er da vist for nørdet.

Sådan kunne det måske umiddelbart se ud, hvis man kigger på Odense Musikskole, som er i fuld gang med at modtage tilmeldinger til den kommende sæson. Guitar og trommer er der venteliste på.

Det er der ikke på fagot, men det behøver ikke være så tosset et instrument igen, hvis man spørger 17-årige Camilla Tang Petersen, der i snart fem år har spillet fagot på musikskolen.

Det var lidt af en tilfældighed, der fik hende til at begynde, men så snart hun fik de første toner frem, kunne hun mærke, at der var noget helt specielt ved blæseinstrumentet.

Camilla, der til daglig går i 2.g på Tornbjerg Gymnasium, har i forrige weekend været på en stor fagotevent i Tivolis Koncertsal med Sigurd Barret som konferencier.Hun troede egentlig kun, at der var 10 fagottister i hele landet, men i Tivoli var der til hendes forbløffelse samlet mere end 50.

Men i dagligdagen kunne hun godt tænke sig flere medstuderende udi fagotspillet.

Det kunne Odense Musikskole for så vidt også. Og det samme gælder instrumenter som rytmisk trompet, elbas, cello, kontrabas, klarinet, slagtøj, blokfløjte, harmonika og harpe. Derfor tilbyder musikskolen to måneders gratis prøvetid og gratis leje af instrument til de, der har lyst til at prøve et af de instrumenter, der ikke er venteliste på.

Info: www.odensemusikskole.dk

Guitar er hot - fagot er not?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce