Guide: Ses vi på biblioteket?

På biblioteket er tiden din egen. Her er både rum til fordybelse og tilbud om masser af oplevelser ? alene eller sammen med andre. Foto: Odense Rundt

Guide: Ses vi på biblioteket?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag, koncerter, børne-sjov og kreativitet. Fordybelse og fællesskab. Du kan få det hele på Odenses biblioteker i foråret - og du kan få hjælp til at finde vej til alle oplevelserne med Odense Rundt.

Odense Bibliotekernes arrangementskatalog "Ses vi?" er på gaden nu, og det er propfyldt med gode, inspirerende og underholdende arrangementer for alle. Der er bl.a. børneteater og sanglege for de yngste, foredrag, skriveworkshops, koncerter, Bogshow og udflugter for voksne og ikke mindst it-introduktioner for alle, uanset kendskab til computere og gadgets.

Har du lyst til en læsefest i total stilhed, skulle du prøve Silent Reading Party. Er du mere til at diskutere og udveksle meninger og oplevelser, så er der både temaklubber, foredrag og debatarrangementer på programmet.

Musikbiblioteket præsenterer musikhistoriens store B'er og en stribe arrangementer om kendte navne på musikscenen. Og mange steder i byen kan kreative sjæle mødes og nørkle eller nørde i enten strikke- og hækleklubber eller i bibliotekets makerklub.

Appen Odense Rundt
Du kan finde vej til alle bibliotekerne i Odense med Odense Rundt, hvad enten du er i bil, på cykel eller til fods.Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Naturvidenskab på programmet

Hele 2018 sætter bibliotekerne i Odense fokus på naturvidenskab. Emnet spænder vidt, og du kan blandt andet smage på insekter, gå i retsmedicinerens fodspor, blive klogere på himmelfænomener eller komme tættere på spørgsmålet om, hvorvidt tro og naturvidenskab er hinandens modsætninger.

Alt dette og meget mere kan du læse om i Odense Bibliotekernes arrangementskatalog, som du frit kan hente et eksemplar af på dit lokale bibliotek eller på Odensebib.dk/arrangementer

Med Odense Rundt på telefonen har du overblikket og bliver guidet på vej til Odenses syv lokale biblioteker i Dalum, Bolbro, Vollsmose, Korup, Tarup, Højby og Holluf Pile, ligesom du kan få hjælp til at finde parkering i nærheden af Lokalhistorisk Bibliotek på Klosterbakken og Borgernes Hus på Østre Stationsvej, hvor Musikbiblioteket og Hovedbiblioteket bor.

Guide: Ses vi på biblioteket?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce