Guide: Omkørsel for cyklister ved Campusvej

Der er mange cyklister på Campusvej. Letbanearbejdet på strækningen gør det farligt at cykle der. Derfor skal cyklister nu ud på en omkørsel. Heldigvis tager den kun cirka tre minutter. Foto: Odense Rundt

Guide: Omkørsel for cyklister ved Campusvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med at skabe plads til letbanen på Campusvej gør det farligt for cyklister at færdes i krydset ved Campusvej/Niels Bohrs Allé. Der for skal du som cyklist vælge en alternativ rute, og her kommer Odense Rundt dig til hjælp.

Arbejdet med at skabe plads til letbanen er i fuld gang på Campusvej. Inden længe går også arbejdet med at bygge en ny tunnel til cyklister og fodgængere i krydset ved Niels Bohrs Allé i gang. Den nye tunnel skal gøre det hurtigere og mere sikkert for dig at cykle til SDU og Cortex Park.

Det er for farligt for cyklister at færdes i krydset, mens arbejdet står på. Derfor får du i en periode tre minutterekstra på cyklen, hvis du plejer at krydse Niels Bohrs Allé ved Campusvej. Nu skal du i stedet krydse Niels Bohrs Allé ved Brobygårdvej. Måske kan du med fordel tage en helt anden rute, for eksempel ad Munkebjergvej. Brug Odense Rundt til at få vist den anbefalede cykelrute fra din bopæl til Campus Odense.

Ruteplanlæggeren på Odense Rundt viser dig den anbefalede rute fra A til B både i bil, på cykel og til fods. På cyklen får du valget mellem fire forskellige ruter: Den korteste rute, den anbefalede rute, en grøn rute og en natrute.

Den korteste rute viser dig den korteste vej fra A til B.

Den anbefalede rute viser dig ad veje med cykelsti frem for veje uden, ligesom du ledes ad stier med god, jævn belægning frem for stier med græs, mudder og lignende.

Den grønne rute leder dig ad stier og veje i grønne omgivelser, og på natruten er der taget højde for, at det er tilladt at cykle i gågaderne om natten. Natruten leder dig også så vidt muligt ad belyste stier og veje og gennem beboede områder - og er altså den rute, du kan være mest tryg ved at tage på cyklen. Alle fire typer af ruter tager højde for vejarbejder, der har indflydelse på din rute som cyklist, for eksempel steder, hvor der midlertidigt er spærret eller ensrettet for cyklister.

Odense Rundt viser vej til alle uddannelsessteder i Odense og desuden til blandt andet cykelparkering i bymidten, luftpumper, vandposter og bycykler. Du kan også finde inspiration til, hvor du som studerende kan finde rum til fordybelse.

Appen Odense Rundt
På Odense Rundt kan du få vist den anbefalede rute fra din bopæl til alle steder i Odense - både på cykel, i bil og til fods.Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Guide: Omkørsel for cyklister ved Campusvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce