Guide: Odense emmer af god service

Batterystore

Guide: Odense emmer af god service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God service er et must for den sunde forretning. Og det ved de forretningsdrivende i Odense. Der var hvert fald massevis af indstillinger i kategorien "Bedste Service" ved Best of Odense 2017 - en kategori der for andet år i træk blev vundet af HJ Hansen. Vi er dykket ned i nogle af dem og bringer her et uddrag af kommentarerne.

BatteryStore & More

De er altid søde og venlige, de hjælper altid min gamle mor med at sætte batterier i hendes ting. STOR ros herfra

Har byens venligste personale. De hjælper altid med de spørgsmål, som jeg måtte have. Helt fra spørgsmål om batterier til mit kamera, men også spørgsmål om alle mine brugsgenstande som bruger batterier, og som noget helt nyt ved de også en masse ting om bærbare og mobiltelefoner, det er rart at se et ungt ansigt i butikken :)

Brandts Passage 30-32

Mandag-torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

Moby Disc
Moby Disc

Kaffe & Thehuset

Et fantastisk sted at handle. De yder en fantastisk service og man får altid teprøver med hjem, så man kan afprøve teen, inden man køber... absolut byens bedste specialhandel.

Altid sød og smilende betjening. Lækre varer. De har et enormt udvalg af the, kaffe og andre delikatesser.

Vintapperstræde 25

Mandag-torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

Envii
Envii

HCA Souvenirs

Altid et smil og godt humør, som smitter af. Gør lige lidt ekstra for kunderne

Servicen er altid helt i top, og man kan få fortalt mange historier om de enkelte kunststykker og varer. De ansatte er altid meget imødekommende og smilende, og man føler sig altid meget velkommen. Butikken er så unik, at folk gerne rejser langt, kun for at komme i HCA Souvenirs.

Bangs Boder 28

Onsdag-fredag: 11-17

Lørdag: 10-14

Hca souvenir
Hca souvenir

Envii

Jeg bliver altid mødt med smil, når jeg kommer ind i butikken. De er søde og opmærksomme uden at være for påtrængende, og enormt gode til at give en inspiration. De husker en, og det gør altså bare, at jeg altid kommer igen!

Der er aldrig sure miner, hvis man står med et problem. Man bliver altid modtaget med et smil og en glad ekspedient. Du bliver serviceret og hjulpet hele vejen igennem prøverummet, og pigerne er altid opmærksomme på at oplyse om de forskellige materialer, og hvordan tøjet skal behandles og vaskes. BARE EN SKØN OPLEVELSE.

Vestergade 45

Mandag-torsdag: 10-18

Fredag: 10-19

Lørdag-søndag: 10-16

Lalou
Lalou

Lalou Vinbar

Fra det øjeblik, du træder ind ad døren, føler man sig straks i gode hænder. Man bliver altid budt varmt velkommen af de imødekommende indehavere, og de er begge utroligt dygtige til at læse gæsterne og servicere på bedste vis. Uanset om man er novice eller ekspert når det kommer til vin, får man den mest kyndige betjening og vejledning man kan ønske sig. Små detaljer, som at sætte sig på hug, så man kommer ned i den siddende gæsts højde og tilbyde smagsprøver, inden man køber er blot nogle af de ting, der gør, at det er her man finder byens bedste service. Der er ingen tvivl om, at de to gutter virkelig har en passion for deres fag i servicebranchen, og det skinner tydeligt igennem.

Der er altid tid til den enkelte kunde, og man føler sig velkommen, uanset om man ved lidt eller meget om vin. Det giver en fantastisk stemning, og både vinen, maden og servicen gør, at Lalou er et skønt sted, hvor man altid bliver i godt humør af at være.

Pogestræde 31

Tirsdag-onsdag: 16-23

Torsdag: 16-00

Fredag-lørdag: 14-01

Kaffe og thehuset
Kaffe og thehuset

Moby Disc

Meget høfligt og vidende personale. Altid klar til en snak om musik

De går altid langt for kunderne, og personalet åbner altid op for en god snak om nyt og gammelt musik.

Skt Knuds Kirkestræde 2A

Mandag-torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

TIL BAGGRUND
TIL BAGGRUND

Guide: Odense emmer af god service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce