Guide: Find vej til oplevelser i vinterferien

I vinterferien kan du bl.a. lege arkæolog for en dag og undersøge ægte knogler fra middelalderen på Børnemuseet på Møntergården. Odense Rundt viser dig vej derhen i bil, på cykel og til fods, uden om aktuelle vejlukninger. Foto Ard Jongsma

Guide: Find vej til oplevelser i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense bugner af spændende tilbud i vinterferien - for børn, for voksne, for hele familien! Og hvad enten du er til aktivt udeliv eller stille og rolig inde-hygge, kan du få vist vej til det hele med Odense Rundt.

Det største problem bliver sådan set at vælge mellem de mange gode tilbud. For der er nok af muligheder og oplevelser på programmet i Odense i vinterferien!

Tre af byens biblioteker inviterer til International Pandekagedag. Jernbanemuseet inviterer på drømmerejser. Og på Tidens Samling kan du opleve "Fruerne i stuerne" - rigtige damer i tidens klæder er flyttet ind i udstillingens stuer, hvor de fortæller om hverdagen i deres stue og årti. Også Jernalderlandsbyen byder på levende udstilling med rigtige mennesker, når vikinger og jernalderfolk flytter ind og bor i husene - du kan også selv prøve at være viking for en dag. Der er ligeledes vikinge-tema på programmet i Børnenes Baggård på Møntergården, hvor du kan prøve kræfter med vilde vikingelege. På Møntergården er der i ferien mulighed for at undersøge ægte museumsgenstande og blandt andet udforske spændende, gamle knogler på allernærmeste hold.

For de lidt større børn er der vand-discotek i Højme Svømmehal eller Lyssværd-workshop i Borgernes Hus, der også byder på et møde med Stormtroopers og andre Starwars-figurer. Mediemuseet gentager succesen med fortidens sejeste spil og byder velkommen til retro-gaming i Det Mediearkæologiske Spillaboratorium.

Derudover er Odense jo en by, der altid er værd at gå på opdagelse i. Og på Odense Rundt kan du hente inspiration til oplevelser inden døre, aktiviteter for hele familien og særlige ferieoplevelser for børn. Fra legepladser, udendørs crossfit-anlæg og skaterramper til udstillingssteder, biografer, klatrehaller og indendørs loppemarkeder. Odense Rundt viser dig vej til det hele, uden om aktuelle vejlukninger og lignende, hvad enten du er i bil, på cykel eller til fods.

Skulle vi være så heldige at få vaskeægte vinterferievejr, kan du også få vist vej til kælkebakker og skøjtesøer med Odense Rundt.

Appen Odense Rundt
Odense Rundt inspirerer og viser vej til vinterferiens aktiviteter.

Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Guide: Find vej til oplevelser i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce