Guide: Find vej til nærmeste genbrugsstation og flaskecontainer

Odense Rundt guider dig til nærmeste genbrugsstation, så du kan skille dig af med dit sorterede affald fra jul og nytår. Det udtjente juletræ skal i containeren til haveaffald. Foto: Odense Rundt

Guide: Find vej til nærmeste genbrugsstation og flaskecontainer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegaverne er for længst åbnet, nytårskrudtet fyret af og fejet op og flaskerne tømt. Når du skal af med affaldet, viser app'en Odense Rundt dig vej til den nærmeste genbrugsstation eller flaskecontainer.

Er der noget som at tage hul på et nyt år? Nytårsaften lover vi os selv, men mest de andre, at NU skal vi til at motionere, spise korrekt og opføre os mere bæredygtigt. Den sidste del hjælper Odense Rundt dig med, hvis du starter med at feje for egen dør og få kørt resterne af 2017 på genbrugsstationen. Hvis du er, som folk er flest, så har du også en sæk gavepapir stående fra juleaften lige ved siden af en bunke med pap og et par poser med flasker.

Odense Rundt guider dig til de otte genbrugsstationer i Odense, hvor du i ro og mag kan skille dig af med dine sække med sorteret affald. Det udtjente juletræ skal i containeren til haveaffald. Gavepapir og -bånd skal i containerne til småt brændbart, og det samme skal flamingo. Øl- og sodavandsdåserne uden pant skal i container 10A. Plastik-emballagen i containeren til plastikposer og plastfolie - og pappet i containeren til pap. Sådan!

Har du udelukkende flasker, du skal af med, kan du nøjes med at slå et smut forbi den nærmeste flaskecontainer. Dem finder du også i Odense Rundt. Hvis du ikke har mere, end at du kan lade bilen stå, viser Odense Rundt dig også vej til den nærmeste flaskecontainer til fods eller på cykel.

Har juleaften været så gavmild, at den har bragt et nyt tv, en håndmixer eller måske en støvsuger med sig, så husk også at aflevere de gamle, defekte el-apparater og skærme i den rette container på genbrugspladsen.

Genbrugsstationerne har åbent på hverdage klokken 8-18 og klokken 9-18 i weekenden.

Appen Odense Rundt
Appen Odense Rundt kan hentes i App Store og på Google Play. Den guider dig blandt meget andet hen til den nærmeste genbrugsstation eller flaskecontainer.

Besøg www.odenserundt.dk, hvis du vil have overblik over Odenses otte genbrugsstationer og cirka 140 flaskecontainere fra din computer, tablet eller windows-telefon.

I Ugeavisen Odense kan du læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Brugt og ubrugt fyrværkeri

Ubrugt fyrværkeri skal afleveres på modtagepladsen for farligt affald på genbrugsstationen på Snapindvej eller Havnegade.

Det brugte fyrværkeri, der ligger og flyder rundt omkring på gader og stræder efter nytår, er helt almindeligt affald, som du blot kan smide i din egen affaldsbeholder eller i containeren til småt brændbart på genbrugsstationen.

Guide: Find vej til nærmeste genbrugsstation og flaskecontainer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce