Guide: Find vej til gratis parkering i julen

Appen Odense Rundt viser vej til ledig parkering i bymidten, blandt andet til de kommunale betalingspladser, hvor du kan parkere gratis fra 22. december til 2. januar. Grafik: Odense Rundt

Guide: Find vej til gratis parkering i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når de allersidste julegaver skal i hus, og når der skal byttes gaver mellem jul og nytår, kan du med fordel lade appen Odense Rundt guide dig til ledig parkering i bymidten. Hen over jul og nytår kan du ovenikøbet parkere gratis på de kommunale betalingspladser.

Odense Rundt guider dig til ledig parkering i bymidten - uden om lukkede og ensrettede veje.

Når bilen er parkeret, har du kort til alt. Til julestemning, lysoplevelser, spisesteder og masser af julegavemuligheder. så tag resten af turen til fods og gå arm-i-arm med den, du holder af.

Odense Rundt har livedata fra 1.800 p-pladser i bymidten, der gør det muligt at se, hvor der er ledige pladser. Du kan også få overblik over priser og tidsbegrænsninger. Odense Rundt viser både kommunale og private parkeringspladser - og hvor der er gratis parkering. Over 4.000 pladser i alt. Du kan også finde information om handicapparkeringspladser, blandt andet om belægningen, størrelsen på båsen, og om der er plads til en lift.

Også på cyklen viser Odense Rundt dig vej til parkeringsmuligheder.

Vil du holde sadlen tør og gearene frostfri, så vælg en cykelparkeringskælder eller en af de overdækkede cykelparkeringer. Cykelparkeringskældre finder du under Banegårdspladsen eller i p-kælderen under Thomas B. Thriges Gade og Odeon. Overdækket cykelparkering finder du for eksempel ved Adamsgade, Kinopladsen og Skt. Annes Plads.

 

Appen Odense Rundt
Odense Rundt viser vej til parkering i bymidten og på havnen. Find oplysninger om bl.a. ledige pladser, priser, tidsbegrænsninger og gangafstanden fra parkeringspladsen til centrale steder i bymidten.Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

P-automaterne går på juleferie

Betalingsautomaterne på de kommunale parkeringspladser går på juleferie 22. december. Derfor kan du holde gratis på de kommunale betalingspladser fra og med 22. december og frem til og med 2. januar. Så kan du i ro og mag parkere bilen, mens du får byttet en gave eller shoppet gode tilbud. Find vej til den nærmeste kommunale p-plads i bymidten eller på havnen på Odense Rundt.

Selvom automaterne er gået på ferie, er der stadig parkeringskontrol i byen. Så husk at stille p-skiven, hold øje med tiden og orientér dig på skiltene, om du er på en privat eller offentlig p-plads.

Guide: Find vej til gratis parkering i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce