Guide: Find vej til dyrebørn, avisbåde og tinsoldater

Grisene i Den Fynske Landsby er sortbrogede danske landracegrise med stive børster, tykt spæklag og krølle på halen. Smågrisene elsker at lege og boltre sig i det fri. Foto: Odense Bys Museer

Guide: Find vej til dyrebørn, avisbåde og tinsoldater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det pibler frem med påskeaktiviteter og oplevelser for store og små på Odenses museer. Odense Rundt viser vej til det hele.

I påsken springer museumssæsonen ud sammen med forårsblomsterne. Og forårshumøret stiger et par ekstra grader ved tanken om, at der er fri entré for børn til og med 17 år.

Appen Odense Rundt
Odense Rundt viser dig vej til Odense Bys Museer og parkeringsmulighederne i bymidten.Du kan hente Odense Rundt i App Store eller Google Play. Fra din computer, tablet eller windows-telefon kan du besøge www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Søde dyrebørn i Den Fynske Landsby

Torsdag 29. marts åbner Den Fynske Landsby for sæsonen med påskelege fra gamle dage, gækkebreve og påskeæg i alverdens farver. Forår er også lig med masser af dyrebørn: Kalve, gedekid, lam, føl, kyllinger, smågrise, ællinger og killinger. Kom og se, hvad der sker på marker og enge, hvor dyrebørnene tumler, hopper og springer rundt, fra 29. marts til 2. april klokken 11-15.

Tinsoldater, avisbåde og oplevelser for alle sanserne

Med Odense Rundt-appen kommer I nemt fra landsbyens idyl videre til byens museer, hvor I blandt andet kan lege, som børnene gjorde det i gamle dage. Børnemuseet stiller skarpt på gammeldags legetøj fra 1800-tallet, støber ægte tinsoldater og laver avisbåde, der kan sejle i den store vandbalje. Leg med fra 27. marts til 2. april klokken 11-15.

På de tre museer, H.C. Andersen Museum, H.C. Andersens Hus og Børnemuseet på Møntergården bliver børnene inviteret med på sansejagt: Spis som Andersen, duft til eventyret, mærk materialet, lyt til dyrenes mærkelige sprog og find de gemte eventyr. Det foregår fra 27. marts til 2. april klokken 10-16.

Fri entré på H.C. Andersens fødselsdag

2. april 1805 kom et fattigt drengebarn til verden i Hans Jensens Stræde. At han senere skulle blive verdens største eventyrforfatter, var ikke til at vide. Museerne fejrer hans fødselsdag, som i år falder på 2. påskedag, med fri adgang til H.C. Andersen Museum, H.C. Andersens Hus, H.C. Andersen Barndomshjem og Møntergården.

Benyt chancen for at se den nye udstilling Poesi, papir og saks - af den eventyrligste slags i H.C. Andersen Museet. En udstilling, der med sine stærke farver, megastore papirklip og Virtual Reality-briller går rent ind hos børnene. H.C. Andersen Museum er åbent alle dage i påsken klokken 10-16.

Guide: Find vej til dyrebørn, avisbåde og tinsoldater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce