Guide: Find vej til årets fynske sportsfestival på lørdag

Overrækkelsen af Kammeratskabsprisen er et af de mange festlige indslag, du kan opleve til Fynske Bank Sportslørdag på lørdag. Sidste år var det Natasha Maria Knudsen, der modtog den fornemme hæder. Arkivfoto

Guide: Find vej til årets fynske sportsfestival på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når de fynske sportsstjerner, foreninger og frivillige for 9. gang hyldes til årets fynske sportsfestival på lørdag, viser Odense Rundt dig vej til det hele og til parkering i nærheden.

Endnu et år med fantastiske sportsoplevelser, der har skabt sug i maven og fynsk fællesskabsfølelse, er gået, og endnu en gang hyldes det fynske idrætsliv med en festlig dag for hele familien. Sportsfestivalen Fynske Bank Sportslørdag 2018 finder sted lørdag 20. januar klokken 13-17 i Odense Idrætspark.

Odense Rundt giver dig overblik over de mange forskellige aktiviteter og begivenheder i løbet af dagen, ligesom du kan få hjælp til alt det praktiske omkring, hvor du finder parkering, handicapparkering og cykelparkering i nærheden, hvor du kan købe mad, og hvor du finder det nærmeste toilet.

Du kan også se, hvor du i løbet af eftermiddagen kan overvære de forskellige udfordringer i Maskotdysten og uddelingen af de fire priser: Kammeratskabsprisen, Publikumsprisen, Årets Fund og Årets Sportsnavn. Husk at stemme på din favorit til publikumsprisen på Sportslørdags Facebook-side senest lørdag 20. januar klokken 16.

Udover at hylde alle de fynboer, der i det forgangne år har gjort sig bemærket i sportens tegn, er det særlige ved Fynske Bank Sportslørdag, at du har mulighed for at komme helt tæt på de fynske sportsstjerner, overvære opvisninger og shows fra de bedste fynske idrætsklubber og prøve kræfter med en lang række forskellige sportsgrene - måske er der en basketballspiller, en banerytter eller en curlingstjerne gemt i dig?

Deltag også i Tip en 13'er og aflever din tipskupon på DGI Fyns stand i hal 2 inden klokken 16, så deltager du i konkurrencen om et par valgfri løbesko fra Sport Point. Odense Rundt viser dig vej.

Der er fri adgang til showet og til alle aktiviteterne i løbet af dagen - også til skøjtehallen og Odense Bowlinghal.

Appen Odense Rundt
Fynske Bank Sportslørdag 2018 finder sted lørdag 20. januar klokken 13-17 i Odense Idrætshal, Thorvald Ellegaard Arena, Odense Bowlinghal og på Odense Isstadion. Få overblik over dagen og bliv guidet rundt til de forskellige aktiviteter og til parkering i nærheden med Odense Rundt.Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Guide: Find vej til årets fynske sportsfestival på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce