Guide: Find vej til Borgernes Hus og til parkering i nærheden

Borgernes Hus på Østre Stationsvej 15 er absolut et besøg værd! Besøg huset via indgangen midt i den gyldne facade, lige ved siden af indgangen til Odense Banegård Center. Foto: Hamid Aminrezai

Guide: Find vej til Borgernes Hus og til parkering i nærheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du ikke allerede gjort det, skulle du prøve at slå et smut forbi Borgernes Hus ved Odense Banegård Center. Odense Rundt guider dig til byens nye borgerhus og til parkering i nærheden.

I det nyåbnede Borgernes Hus, bag den gyldne facade på Østre Stationsvej 15, bor borgerservice, bibliotek og foreningsliv.

Der er mange gode grunde til at besøge Borgernes Hus. Du kan selvfølgelig have et ærinde på Borgerservice, eller du kan låne og aflevere bøger eller musik på bibliotekerne. Men huset byder også på foredrag, koncerter, udstillinger og en masse børnearrangementer. Derudover er Borgernes Hus en arkitektonisk oplevelse i sig selv, især den smukke trappe, der slynger sig op gennem huset. Kig forbi, også selv om du ikke lige har et ærinde, og hyg dig med en god bog fra biblioteket og en kop kaffe i én af husets to caféer. Du har desuden adgang til fri wi-fi i Borgernes Hus og på alle Odenses biblioteker.

Appen Odense Rundt
Odense Rundt viser dig vej til Borgernes Hus og til parkering i nærheden.

Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller benyttes via www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

Læs mere om Borgernes Hus på borgerneshus.dk

Parkering i nærheden

Borgernes Hus har adresse på Østre Stationsvej 15 - lige ved siden af Odense Banegård Center. Huset har sin egen indgang fra Østre Stationsvej. Bare gå efter den karakteristiske gyldne facade. Du kan blive guidet til Borgernes Hus med hjælp fra Odense Rundt, der viser vej både i bil, på cykel og til fods.

Borgernes Hus har ikke egne parkeringspladser eller handicapparkeringspladser, men på Odense Rundt kan du få overblik over de nærmeste parkeringsmuligheder. Dem finder du på Banegårdspladsen (Nørregade 56C, indkørsel fra Østre Stationsvej 8), Odense Banegård Center (Dannebrogsgade 6B), Q-Park Viva (Østre Stationsvej 37M) og p-kælderen under ODEON og Thomas B. Thriges Gade (nedkørsel fra bl.a. Nørregade ved Skulkenborg). Alle disse pladser er betalingspladser, der også har handicapparkering. Der er desuden enkelte gratis p-pladser ved Jernbanegade og Enggade.

Er du hoppet på cyklen, kan du selvfølgelig også få overblik over cykelparkeringspladser i nærheden på Odense Rundt.

Guide: Find vej til Borgernes Hus og til parkering i nærheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce