Groft røveri i bowlingcenter

Bowlingcentret på Grønløkken åbner på lørdage klokken 10. Og præcis klokken 10 kom de første kunder - formentlig intetanende om nattens dramatiske begivengheder. Inde i centret var personalet næsten færdig med at gøre klar til dagens rykind. Men ingen ønskede at udtale sig.
Foto: Karsten Hüttel

Groft røveri i bowlingcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To røvere fik i nat et større pengebeløb i Bowl n Fun på Grønløkken i Odense.

Mellem klokken to og tre natten til lørdag lavede to røvere et usædvanligt groft røveri i bowlingcentret Bowl 'n' Fun på Grønløkken i Odense.

De to røvere tvang to mandlige ansatte til at fremskaffe dagens omsætning, men da de ikke havde adgang til pengene, blev de tvunget til at kontakte deres chef, der midt på natten kom til bowlingcentret. I mellemtiden blev de to ansatte holdt fangne.

- Vi taler ikke alene om røveri, men også om frihedsberøvelse, fortæller vagtchef Aksel Søgaard, Fyns Politi.

De to røvere slap af sted med et større kontant pengebeløb - tallet 80.000 kroner er nævnt. Beløbet kan vagtcheferne dog ikke bekræfte.

Midt i nat er en blå Peugeot sedan, måske 406'er, set køre i området med høj fart. Fyns Politi hører meget gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mellem klokken 02.00 og 03.07, hvor politiet fik anmeldelsen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Der er ikke oplysninger, om røverne er af dansk eller udenlandsk herkomst.

De beskrives som 175-180 centimeter høje. Den ene bar hættetrøje med en hvid skrift på brystet, hvor der måske står FUBU, bar mørke bukser og en sort skihuemaske. Den anden var også i sort hættetrøje med skihuemaske.

Lørdag formiddag er politiets tekniske afdeling på stedet for at foretage undersøgelser. Derefter regner vagtchefen med, at gerningsstedet frigives.

Groft røveri i bowlingcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce