Siumut-folketingsmedlemmet Aleqa Hammond vil møde sin landsmænd i dialog

Siumuts folketingsmedlem, Aleqa Hammond har i næste uge borgermøder i Odense og Esbjerg. Hun vil arbejde for, at grønlændere får bedre for hold i Danmark.

Folketingsmedlem, Aleqa Hammond, tager i denne måned rundt og afholder borgermøder rundt i Danmark, med start i Odense og Esbjerg. Formålet er et ønske om, at komme i direkte dialog med de grønlandske borgere i Danmark og oplyse om det politiske arbejde i Folketinget.

- Jeg har i Grønlandsudvalget taget initiativ til en kommende høring om, hvordan grønlændere i Danmark kan sikres en bedre modtagelse og inklusion. I den forbindelse er det vigtigt for mig at mødes med borgerne, udveksle holdninger og høre om tingenes tilstand med mine egne ører. Der er et åbenlyst behov for at sikre en bedre inklusion af vores landsmænd, siger Aleqa Hammond.

Første gang er i Odense, torsdag 14. januar i Det Grønlandske Hus kl. 16.00 i Nordatlantisk Hus, Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.