Grevinden på Egeskov åbner blomsterfestivalen


Grevinden på Egeskov åbner blomsterfestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag bliver også festivaldag, og mandag sælges blomsterne

ODENSE: Caroline Søeborg Ahlefeldt-Laurvig-Bille, grevinde, entreprenør, direktør og foredragsholder, har sagt ja til at åbne den 11. blomsterfestival i Odense.

- Vi er meget glade for, at grevinden fra Egeskov, under sædvanlig festivitas, vil åbne Odenses blomsterfest onsdag den 13. august klokken 17 på Flakhaven, siger Linda Hansen, leder af festival-sekretariatet.

Åbning om eftermiddag

- Det er noget nyt, at åbningen foregår sidst på eftermiddagen i stedet for om formiddagen.

- Dermed imødegår vi en saglig kritik fra borgere, der har et arbejde at passe, og som gerne vil overvære åbningen.

- Og ikke nok med det, siger Linda Hansen.

- I år forlænges festivalen med en dag, så søndag bliver festivaldag, og først mandag er det "store blomstersalgsdag" på Flakhaven.

- Vi håber, at city-medlemmerne vil holde søndagsåbent, så det virkelig bliver attraktivt at valfarte til bymidten, siger Linda Hansen.

- Vi forventer også, at byen fyldes med underholdning.

Interesse for brudebuket

Forleden omtalte vi en konkurrence, hvor festivalen forærer 50 brudepar, bosiddende i Odense Kommune, hver en kopi af Marie Cavalliers brudebuket fra lørdagens kongelige bryllup i Møgeltønder.

Konkurrencen gælder primært par, der skal giftes lørdag den 16. august 2008, og festivalkontoret har allerede fået en halv snes tilmeldinger fra par, der har valgt at blive viet netop den dag,.

- Avisen kunne lige nå at komme på gaden, da vi fik de første mails, så der er rift om at score en kongelig buket, siger Linda Hansen.

Grevinden på Egeskov åbner blomsterfestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce