Gratis HCA-koncerter: Bankmand vil feste til Infernal

Claus Hansen er områdedirektør i Sydbank, der er hovedsponsor til de to store gratiskoncerter i Kongens Have under HCA Festivals. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Gratis HCA-koncerter: Bankmand vil feste til Infernal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Braad Hansen er områdedirektør for Sydbank, der sammen med Fyens Stiftstidende er hovedsponsor til de to store gratiskoncerter i Kongens Have. Han glæder sig personligt til fredagens program, men håber også, at unge fra hele Fyn tropper op.

"Har du aldrig set en bankmand danse, har du aldrig set en bankmand danse", kunne være en oplagt omskrivning af den muntre sang om Per Syvspring. For fredag aften kommer områdedirektør i Sydbank, Claus Braad Hansen, både til at plukke æbler og bage pizza, når Infernal optræder i Kongens Have.

- Der er flere af bandsene fredag, som jeg ser frem til at høre. Ikke mindst Infernal glæder jeg mig virkelig til at opleve igen. Jeg tror ikke, jeg har hørt en koncert med dem i 10 år. Hvis du aldrig har set en bankmand danse, så lover jeg dig for, at det kommer til at ske under Infernal, siger Claus Braad Hansen.

Hverken han eller Sydbank Fonden, der har givet 250.000 kroner til de to dages koncerter, har dog været med til at beslutte, hvilke bands der skal optræde i Kongens Have.

- Selv om vi har givet ét af de største enkeltbeløb til et kulturarrangement i fondens historie med disse to dages koncerter, har vi ikke været med til at udvælge de syv bands. Vi har blot nikket "godkendt" til de navne, der er blevet præsenteret. Jeg synes, det er et godt, bredt udbud af danske bands. Der er både noget for det ældre publikum fredag og det yngre publikum lørdag. Vi har naturligvis en intention om at støtte noget, der gavner så mange af vores kunder som muligt, siger Claus Braad Hansen.

Han kommer til at tilbringe hele fredag og lørdag i Kongens Have sammen med kolleger fra hele Fyn. De skal blandt andet sørge for, at bankens mange inviterede kunder får en god oplevelse.

- Der kommer til at være 30-40 kolleger på plads begge aftener. Lørdag er der sjovt nok mange yngre kolleger, der har tilbudt at hjælpe til, siger Claus Braad Hansen.

Håber på lange køer

Claus Braad Hansen understreger, at Sydbank ikke har inviteret så mange kunder, at de optager pladsen for "almindelige" gæster.

- Vi har fortalt vores kunder, at de skal komme inden klokken 17 for at være sikre på at komme ind. Jeg forventer i det hele taget, at koncerterne bliver så stort et tilløbsstykke, at der kommer kø ved indgangen. Det vil i mine øjne være en understregning af, at det er en succes, siger Claus Braad Hansen.

Til lørdagens koncert kommer man kun ind, hvis man kan fremvise en Pindle-app på sin mobiltelefon. Det kunne sagtens blive en Sydbank-app næste år.

- Vi er så teknologiske i dag, at de fleste af os betaler mange ting med vores mobiltelefon. Sydbank har en wallet (digital pung red.), og jeg kunne sagtens forestille mig, at man i en nær fremtid skulle fremvise en aktiveret Sydbank-app for at komme ind til en koncert. Det kunne være interessant at afprøve, siger Claus Braad Hansen.

I forlængelse kalder han de to koncerter under HCA Festivals for en prøveklud, som skal undersøge, hvordan Sydbank kan fange fynboernes opmærksomhed.

- Vi gør noget for to gange 10.000 mennesker, der kommer gratis til koncert. Forhåbentlig taler de efterfølgende godt om Sydbank og roser arrangementerne, der er med til at promovere HCA Festivals, så det i endnu højere grad bliver en festival for hele Fyn. De to dages koncerter er oplagte for familier, der kan spare et ret stort beløb. Hvis fire personer skal til Grøn Koncert, er det noget af en udskrivning, siger Claus Braad Hansen.

Der har været kritik af det kunstneriske niveau til lørdagens koncert, hvor Xander, Gulddreng og Medina optræder. Men Claus Braad Hansen synes kun, det er en fordel, at flere af de optrædende har en massiv folkelig appel.

- En del af de ting, man kan opleve til HCA Festivals, er med ukendte, udenlandske artister, som mange ikke kender. Derfor giver det god mening at slutte festivalen med en række kendte navne, der trækker tusinder af gæster til fra hele øen. Forhåbentlig går de rundt i byen både før og efter koncerten og oplever noget af alt det spændende, der foregår, siger Claus Braad Hansen.

Gratis HCA-koncerter: Bankmand vil feste til Infernal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce